​Την δημιουργία μητρώου πολιτικών στελεχών παρουσίασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με στόχο την ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού της ΝΔ.

Στόχος του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι να προκύψει μία νέα γενιά στελεχών, ώστε η ανανέωση να γίνει πράξη και να μην δει ο κόσμος πάλι τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Όσοι μπουν στο μητρώο θα είναι εν δυνάμει υποψήφιοι, με πρώτιστο κριτήριο το ήθος και όχι με αυ��τηρά όρια ηλικίας.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να ακολουθήσουν τα εξής βήματα:

- Υποβάλλουν αίτηση μέσω ίντερνετ στη διεύθυνση ananeosi.ns.gr
- Περνούν από συνέντευξη ενώπιων επιτροπής έμπειρων στελεχών
- Και αφού ενταχθούν στο μητρώο, ακολουθούν σεμινάρια και συμμετέχουν στην παραγωγή έργου με δημόσια παρουσία

Ο πρόεδρος της ΝΔ θέτει τους πάντες λοιπόν σε εκλογική ετοιμότητα ανεξάρτητα από τον χρόνο των εκλογών.

Μιλώντας με δημοσιογράφους, ο πρόεδρος της ΝΔ, είπε ότι έχει παρέλθει το 18μηνο και οι εκλογές δεν θα γίνουν με λίστα, εκτός αν αυτό αλλάξει με νομοθετική ρύθμιση- καθώς – όπως είπε - από θεσμικές ακροβασίες αυτή η κυβέρνηση άλλο τίποτα.

Αύριο Τρίτη πάντως στην Πειραιώς θα γίνουν τα εγκαίνια των νέων γραφείων, αφού συνεδριάσει η Πολιτική Επιτροπή παρουσία των κ.κ Καραμανλή και Σαμαρά. Μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή είχαν μία ακόμα συνάντηση το μεσημέρι του Σαββάτου στην Τήνο, όπου γευμάτισαν μαζί ,χωρίς να διαρρεύσει το περιεχόμενο της συνομιλίας τους.

ΒΙΝΤΕΟ STAR