​Καυγάς ξέσπασε ανάμεσα στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο και στη Ν.Δ, με αφορμή τη σημερινή λήξη της προθεσμίας, ώστε να βρεθούν ισοδύναμα και να μην παγώσουν οι μισθολογικές προαγωγές στα ειδικά μισθολόγια των ενστόλων.

Ο βουλευτής της Ν.Δ,Θανάσης Δαβάκης κατηγόρησε για κοροϊδία τον Πάνο Καμμένο, και υποστήριξε ότι δεν στάλθηκαν ισοδύναμα στο υπουργείο Οικονομικών.

«Οι μάσκες της κοροϊδίας από τον κ. Καμμένο έπεσαν. Είναι ξεκάθαρο ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων θα πρέπει να λαμβάνουν περισσότερο υπόψη τον κ. Χουλιαράκη», είπε χαρακτηριστικά.

Αντίθετα, ο υπουργός Άμυνας τού απάντησε ότι τα ισοδύναμα στάλθηκαν στο υπουργείο Οικονομικών στις 16 Σεπτεμβ��ίου.

«Ο κ.Δαβάκης παίζει πρωτοφανή μικροπολιτικά παιχνίδια στην πλάτη των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, στους οποίους η συγκυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας - ΠΑΣΟΚ, της οποίας ήταν μέλος, έκοψε το 35% των μισθών. Καταφεύγει σε ασύστολα ψεύδη, αναζητώντας απεγνωσμένα τρόπους να ασκήσει αντιπολίτευση», είπε ο υπουργός

Ο κ. Δαβάκης τόνισε ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων πρέπει να αντιμετωπίζονται από την Κυβέρνηση με τον απαιτούμενο σεβασμό και «όχι με ψεύδη και δήθεν άκαρπες προσπάθειες, προκειμένου ο κ. Καμμένος και το κόμμα του να αποκομίσουν μόνο επικοινωνιακά και ψηφοθηρικά οφέλη».

«Αν κάποιοι δεν σέβονται τις Ένοπλες Δυνάμεις είναι ο κ. Δαβάκης και το κόμμα του. Είναι άδι��ο και για τη Νέα Δημοκρατία να εκπροσωπείται από τον κ. Δαβάκη, που είτε δεν κατανοεί είτε παίζει το παιχνίδι του παραλόγου», τόνισε ο κ.Καμμένος

Άγνωστο παραμένει πάντως εάν παρόμοιες προτάσεις για ισοδύναμα έχουν αποστείλει στο υπουργείο Οικονομικών και τα υπουργεία Προστασίας του Πολίτη και Ναυτιλίας.

ΒΙΝΤΕΟ STAR