«Ποτέ δεν είπα ότι η κυβέρνηση είχε συνάψει συμφωνία με τον επιχειρηματία Καλογρίτσα για να τη στηρίζει μέσα από το κανάλι που θα έφτιαχνε» είπε ο Στέλιος Κούλογλου, αναφερόμενος σε όσα αναπαρήχθηκαν από τη συνέντευξη που έδωσε χθες στον Αθήνα 9,84.

«Δεν το είπα, δεν προκύπτει ούτε από την απομαγνητοφώνηση της συνέντευξής μου στον ραδιοφωνικό σταθμό 9,84» είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στον ΑΝΤ1.

Όπως εξήγησε, αυτό που είπε είναι ότι «η κυβέρνηση προσπάθησε να βάλει κανόνες στο τηλεοπτικό τοπίο και να μαζέψει χρήμα. Προφανώς, θα ήθελε να μην είνα�� όλα τα κανάλια τόσο εχθρικά όσο σχεδόν όλα τα σημερινά κανάλια».

«Ποτέ δεν είπα ότι υπάρχει συμφωνία κυβέρνησης-Καλογρίτσα ή στελεχών της κυβέρνησης με τον Καλογρίτσα» υπογράμμισε και κατέληξε: «Εγώ ποτέ δεν μίλησα για συμφωνία. Από τη στιγμή, όμως, που ο κ. Καλογρίτσας είχε εκδώσει αριστερή εφημερίδα και είχε σχέση με την Αριστερά, αν επέλεγε το κανάλι του να μην έχει την ίδια τακτική με τα υπόλοιπα, που είναι αντιπολιτευτικά για διάφορους λόγους, θα ήταν προφανώς ένα κανάλι που θα στήριζε την κυβέρνηση και θα κέρδιζε τηλεθεατές».

Δείτε ακόμη:

Ομολογία Κούλογλου: Ο Καλογρίτσας είχε συνάψει συμμαχία με μέλη της κυβέρνησης αλλά… δεν βγήκε!