Νέα ένταση στη Βουλή, κατά τη συνεδρίαση του πολυνομοσχεδίου για το Υπερταμείο και τα υπόλοιπα προαπαιτούμενα: Οι πρώην βουλευτές ��ου ΣΥΡΙΖΑ (και νυν στελέχη της Λαϊκής Ενότητας) Στάθης Λεουτσάκος και Θανάσης Πετράκος πέταξαν φυλλάδια στην αίθουσα της Ολομέλειας, από τα θεωρεία, με απόσπασμα από βιβλίο του Νομπελίστα Πορτογάλ��υ συγγραφέα Ζοζέ Σαραμάγκου για τις ιδιωτικοποιήσεις!

zaramagu.jpg


«Ας ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος. Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την ... την μάνα που σας γέννησε» έγραφε το φυλλάδιο.


Όπως ήταν επόμενο επικράτησε αναταραχή, όταν οι δύο πρώην βουλευτές πέταξαν τα φυλλάδια, προτού ανταποκριθούν από την φρουρά της Βουλής, αλλά η συνεδρίαση δεν διακόπηκε.


Το περιστατικό ανακοίνωσε αλλά και σχολίασε στο twitter ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

adonis petrakos.png


Να σημειωθεί ότι στο τέλος του κειμένου του φυλλαδίου, υπάρχει το «................». Εκεί λοιπόν υπήρχε στο κείμενο του νομπελίστα το "γ@μημ@νη" το οποίο για κάποιο λόγο αφαίρεσαν κάτι που έγινε αντικείμενο σχολιασμού από την Λιάνα Κανέλλη που ανέφερε... "άμα είναι να λογοκρίνεις το νομπελίστα."