Να μαζέψει την υπόθεση με τη σοβαρή καταγγελία για τον δημοσκόπο που του ζήτησε χρήματα για να του ανεβάσει τα ποσοστά έσπευσε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Αλλοιώθηκαν τα λεγόμενά μου. Εγώ δεν βγήκα να καταγγείλω ότι με πλησίασε ένας, να του δώσω 10.000 για να μου βάλει μεγάλα ποσοστά. Εγώ βγήκα και είπα ότι είναι σάπιο το πεδίο αυτό» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM.

«Στις εκλογές όλοι μας έβαζαν 2% τη Δευτέρα και πέντε ημέρες αργότερα πήραμε 4%. Εδώ παίζεται ένα παιχνίδι εντυπώσεων σε βάρος της κοινωνίας» είπε και πρόσθεσε σε σχέση με όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη: «Με πλησίασε ένας κύριος, μου είπε από ποια εταιρεία ήταν και μου είπε πως με λίγα χρήματα -περίπου 10.000 ευρώ- "μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε". Γιατί σας βλέπω ότι επιτίθενται πάλι όλοι εναντίον σας, σας παρουσιάζουν ότι πάτε με τον ΣΥΡΙΖΑ με σκοπό την εξόντωσή σας».

Σε ό,τι αφορά τα σενάρια περί συνεργασίας του με τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «μόνο στο νοσηρό κεφάλι του Μητσοτάκη πάω με τον ΣΥΡΙΖΑ» και απέδωσε την όλη συζήτηση στο ότι δεν πήγε μαζί του.

Τέλος, ο κ. Λεβέντης υπογράμμισε για πολλοστή φορά την ανάγκη συγκρότησης οικουμενικής κυβέρνησης, λέγοντας πως «πρέπει να καταλάβει ο κ. Τσίπρας ότι το "μπορώ μόνος, μπορώ μόνος", στο τέλος θα καταρρεύσει».

Δείτε ακόμη:

Καταγγελία-βόμβα από Λεβέντη: Εταιρεία δημοσκοπήσεων μου ζήτησε 10.000 για να μου δώσει 7-8%!