Σκληρή κόντρα ανάμεσα στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο ξέσπασε στη Βουλή με αφορμή τις αιχμές του βουλευτή της ΝΔ για τον (επικείμενο, σύμφωνα με πληροφορίες) διορισμό της Όλγας Χαρίτου στο ΔΣ του υπερ��αμείου αποκρατικοποιήσεων.

«ΣΥΡΙΖΑ είμαστε, να βολέψουμε και κανέναν συγγενή. Μέσα στις προτάσεις για το ΔΣ του υπερταμείου είναι και σύζυγος βουλευτή» είπε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

«Είσαι χυδαίος» τον διέκοψε ο κ. Τσακαλώτος.

«Μιλάτε περί χυδαιότητας, εσείς; Που εμπαίζετε τον ελληνικό λαό; Δεν σας επιστρέφω τον χαρακτηρισμό γιατί δεν έχω μάθει να μιλάω έτσι» απάντησε σε πολύ υψηλούς τόνους ο κ. Βαρβιτσιώτης.

«Να ανακαλέσει ο κ. υπουργός αλλιώς του χαρίζεται ο χαρακτηρισμός. Αντί να σωπαίνετε για όλα αυτά που έχετε πει, υψώνετε και τη φωνή» πρόσθεσε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

«Παραφέρθηκα όταν είπα ότι ήσαστε χυδαίος, αυτό που έπρεπε να πω ήταν ότι αυτό που είπατε ήταν χυδαίο» απάντησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, όταν πήρε το λόγο.

«Πρέπει να καταλάβετε ότι μετά από 100 χρόνια φεμινιστικού κινήματος, οι γυναίκες έχουν δική τους υπόσταση, δεν είναι ούτε του αντρός ούτε του συζύγου. Ξεφτιλίζετε και τις γυναίκες στην Ελλάδα αλλά και τις γυναίκες του κόμματός σας» πρόσθεσε ο υπουργός Οικονομικών.

«Με αποστόμωσε ο κ. υπουργός. Άξιες συζύγους έχουν μόνο τα στελέχη τα ΣΥΡΙΖΑ, δεν βρίσκονται άλλες άξιες στην κοινωνία!» απάντησε εκ νέου ο κ. Βαρβιτσιώτης.

«Η χυδαιότητα είναι να λέτε ότι έχουμε προτείνει ένα τραπεζικό, έναν πανεπιστημιακό και μια γυναίκα αλλουνού. Γι’ αυτό το κόμμα σας δεν έχει απήχηση στις γυναίκες, δείτε τα ποσοστά σας εκεί» ανταπάντησε ο κ. Τσακαλώτος.

Δείτε ακόμη:

Και η σύζυγος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο Υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων!