​Μήνυμα αισιοδοξίας έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, με αφορμή τον ένα χρόνο από την ημέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Τονίζοντας ότι «οι καλύτερες ημέρες αυτής της χώρας είναι μπροστά», ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς όσους στήριξαν αυτή την προσπάθεια:

«Εκατοντάδες χιλιάδες ευχαριστώ που θα ήθελα να πω στην καθεμιά και τον καθένα που πίστεψε σε μένα, για κάθε τηλεφώνημα, για κάθε SMS που μου στείλατε, για κάθε χιλιόμετρο που κάναμε, για κάθε “είμαστε μαζί σου Κυριάκο” που άκουσα όλους εκείνους τους μήνες».

14441163_10154061622377725_3372916548695306236_n.jpg

Παράλληλα, απευθυνόμενος στους υποστηρικτές του, επεσήμανε πως:

«Ξεκινήσαμε λίγοι, γίναμε πολλοί και κάθε μέρα που περνούσε γινόμασταν περισσότεροι γιατί πιστέψαμε ότι το αδύνατο μπορεί να συμβεί. Τα καταφέραμε γιατί μείναμε πιστοί στις αξίες μας χωρίς να κάνουμε καμία έκπτωση. Χωρίς να κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω. Γιατί αποδείξαμε ότι σε αυτή τη χώρα μπορεί να κερδίσει και κάποιος που δεν λέει μόνο ψέματα. Όλοι εσείς είστε η ζωντανή απόδειξη ότι υπάρχει ελπίδα. Αυτό που καταφέραμε μαζί πέρυσι είναι το πρώτο βήμα για να κάνουμε την Ελλάδα τη χώρα που ονειρευόμαστε».

Untitled.png