Στο στόμα της τρέλας: Ταινία επιστημονικής φαντασίας του 1994 με θέμα έναν συγγραφέα βιβλίων τρόμου, σε σκηνοθεσία Κάρπεντερ και με πρωταγωνιστές τους Σαμ Νίλ και Τσάρλτον Ίστον.

Στα όρια της τρέλας: «Σίριαλ»... επιστημονικής φαντασίας του 2016 με θέμα τις τηλεοπτικές άδειες, σκηνοθεσία ΣΥΡΙΖΑ και πρωταγωνιστές τον Χρήστο Καλογρίτσα και… τα βοσκοτόπια της Ιθάκης!

Το νέο επεισόδιο στο σίριαλ διαδραματίστηκε σήμερα στον ΑΝΤ1 όπου ο Δημήτρης Βέττας έδωσε ξεκάθαρα το στίγμα της νοοτροπίας του ΣΥΡΙΖΑ για το πώς χτυπιέται η διαπλοκή: «Ας βάλουν και τις μασέλες της γιαγιάς τους εγγύηση για τις άδειες»!

«Υπάρχουν προθέσεις σχεδόν όλοι οι επενδυτές να βρουν χρήματα από διαφορετικές πηγές. Τη Δευτέρα θα καταθέσουν την πρώτη δόση, πουλώντας ή δίνοντας ρευστό χρήμα ή δίνοντας και τη χρυσή μασέλα της γιαγιάς τους, δεν με ενδιαφέρει» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βέττας!

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε έναν κάπως σύνθετο συλλογισμό, υποστηρίζοντας ότι οι 4 τηλεοπτικές άδειες φέρνουν (επικοινωνιακά) σε πιο δύσκολη θέση την κυβέρνηση, η οποία -όπως είπε- αν ήθελε να ενισχύσει τη διαπλοκή ή να φτιάξει δικό της χώρο στα ΜΜΕ θα έδινε περισσότερες άδειες (πχ. 20) με χαμηλότερο τίμημα! «Αλλά δεν το κάναμε, γιατί εμείς δεν είμαστε σαν τους προηγούμενους», είπε!

Όσον αφορά τον κ. Καλογρίτσα και το… «βοσκοτόπια-Gate», ο κ. Βέττας δεν ξέρει και δεν άκουσε… Σε αντίθεση με το ΣτΕ και τις άδειες (όπου η κυβέρνηση δεν περίμενε να βγει η απόφαση και να γίνει μετά ο διαγωνισμός), εδώ τον πρώτο λόγο έχει η Δικαιοσύνη!

«Είναι μέλος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο Καλογρίτσας; Δεν με ενδιαφέρει ο κ. Καλογρίτσας, ποσώς με ενδιαφέρει. Αν αποδειχθεί οτιδήποτε για οποιονδήποτε, να ακολουθήσει το θέμα τη Δικαιοσύνη» σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Κι όλα αυτά την ώρα, που στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της κυβέρνησης (χαρακτηριστικά, μόλις χθες ο κ. Παπαδημούλης και προχθές ο κ. Κουρουμπλής) διαφοροποιούνται και παίρνουν αποστάσεις από τον διαγωνισμό, μιλώντας ακόμη και για ποινικές ευθύνες…

Δείτε ακόμη:

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και αντιπολίτευση για τις τηλεοπτικές άδειες

Μαλλιά-κουβάρια Μπακογιάννη και Παπαδημούλης για άδειες και Καλογρίτσα

Σαφής ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ Παπαδημούλη από Τσίπρα-Παππά για πόθεν έσχες και λεφτά Καλογρίτσα

ΒΟΜΒΑ Κουρουμπλή: Έχουν ποινικές και πολιτικές ευθύνες όσοι ανακήρυξαν καναλάρχη τον Καλογρίτσα