Μαλλιά-κουβάρια on air έγιναν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Δημήτρης Παπαδημούλης στην εκπομπή Live U του STAR για το θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Αν και η κα Μπακογιάννη ξεκίνησε λέγοντας πως θα πάει… στα μαλακά τον κ. Παπαδημούλη καθώς τον εκτιμά, τελικά η ένταση χτύπησε κόκκινο με την ίδια να τονίζει χαρακτηριστικά αναφορικά με τον διαγωνισμό: «Μην ταυτίζεστε με τον κ. Παππά γιατί θα έχετε την τύχη του»!

Ο κ. Παπαδημούλης, από την πλευρά του, ξεκαθάρισε πως ούτε γνωρίζει ούτε θέλει να μάθει τον κ. Καλογρίτσα για τον οποίο ζήτησε να «εκπέσει» από υπερθεματιστής εάν ισχύουν όσα λέγονται και εκτίμησε ότι ο διαγωνισμός αυτός θα σταθεί στα δικαστήρια.

Δείτε τους έντονους διαλόγους της βουλευτού της ΝΔ και του ευρωβουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ:

Παπαδημούλης: Όποιος δεν είναι εντάξει να πάει στην άκρη. Τον κ. Καλογρίτσα ούτε τον γνωρίζω ούτε θέλω να τον γνωρίσω. Από εκεί και πέρα, πάει πολύ να μας κουνάει το δάκτυλο η διαπλοκή και όσοι την στήριξαν τόσα χρόνια.

Μπακογιάννη: Ο κ. Παπαδημούλης δεν είναι σε αυτή τη Βουλή αλλά έπρεπε να ξέρει ότι κ. Μητσοτάκης είπε στην κυβέρνηση “πάρτε πίσω τον νόμο Παππά, δώστε στο ΕΣΡ τις αρμοδιότητες και αύριο το πρωί έχουμε συμφωνήσει». Δεν το κάνανε γιατί θέλανε να κάνουν όλο αυτόν τον τραγέλαφο.

Παπαδημούλης: Κα Μπακογιάννη συμφωνείτε με την άποψη ότι θα δώσετε πίσω τα λεφτά στους καναλάρχες;

Μπακογιάννη: Μα δεν τα έχετε πάρει! Πάρτε τα πρώτα κύριε Παπαδημούλη...

Παπαδημούλης: Η θέση σας ποια είναι;

Μπακογιάννη: Δεν θα δώσουμε τίποτα πίσω αλλά… δεν θα τα πάρετε!

Παπαδημούλης: Ο κ. Δένδιας είναι εκτός γραμμής της ΝΔ; Η θέση σας είναι να τα πάρει ή να τα δώσει πίσω το Δημόσιο;

Μπακογιάννη: Ο κ. Δένδιας είναι φίλος μου και μην προσπαθείτε… Είναι ατυχής η προσπάθεια.

Παπαδημούλης: Έκαναν καλό που συμμετείχαν οι επιχειρηματίες στον διαγωνισμό ή λέτε και εσείς όπως η κα Ρόζενμπεργκ ότι έπρεπε να τον σαμποτάρουν;

Μπακογιάννη: Υπάρχουν άνθρωποι που λένε ότι κακώς πήγαν σε έ��αν διαγωνισμό-τραγέλαφο. Ο διαγωνισμός αυτός είναι φιάσκο και γίνατε ρεζίλι. Τι προσπαθείτε κε Παπαδημούλη;

Παπαδημούλης: Προσπαθούμε να μαζέψουμε 250 εκ. ευρώ για το Δημόσιο. Είναι σωστό;

Μπακογιάννη: Το μόνο που προσπαθείτε είναι να κάνετε τον κ. Καλογρίτσα, καναλάρχη. Αποτύχατε! Είναι κρίμα ένας σοβαρός άνθρωπος να λέει τέτοια πράγματα…

Παπαδημούλης: Είναι σωστό που προσπαθούμε να μαζέψουμε 250 εκ. από ορισμένους πλούσιους Έλληνες;

Μπακογιάννη: Ελάτε τώρα κε Παπαδημούλη… Μη μου το παίζετε εμένα… Δεν τα μαζεύετε από κανέναν πλούσιο Έλληνα και προς στιγμήν ο διαγωνισμός έχει καταρρεύσει! Είναι αντισυνταγματικός!

Παπαδημούλης: Ο διαγωνισμός θα προχωρήσει!

Μπακογιάννη: Κ. Παπαδημούλη μην ταυτίζεστε με τον κ. Παππά γιατί θα έχετε την τύχη του…

Μάλιστα, η κα Μπακογιάννη προκάλεσε τον κ. Παπαδημούλη να πει on camera ότι ο διαγωνισμός αυτός δεν θα πέσει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, με τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει: «Ο διαγωνισμός αυτός θα σταθεί και όλες οι απαντήσεις της Κομισιόν λένε ότι είναι εθνική αρμοδιότητα».

«Παρακαλώ, γράψτε το και κρατήστε το!» αναφώνησε η βουλευτής της ΝΔ…!

Δείτε ακόμη:

Σαφής ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ Παπαδημούλη από Τσίπρα-Παππά για πόθε�� έσχες και λεφτά Καλογρίτσα