Ένα ακόμη επεισόδιο στον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει και στο εσωτερικό της κυβέρνησης για το ζήτημα Καλογρίτσα αποτελεί η απάντηση που έδωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος μέσω twitter σε εναντίον του δημοσίευμα από την εφημερίδα «Άρθρο».
Το δημοσίευμα υποστήριζε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Καμμένος βιάστηκε μία εβδομάδα πριν τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες «να βγει και κατηγορήσει τον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα για “μαύρα λεφτά", ζητώντας μάλιστα να μην πάρει άδεια» και υποστήριζε ότι «ο Καλογρίτσας αποδείχθηκε μεγαλόθυμος με τον παλιό κουμπάρο του και δεν του έκανε αγωγή, ζητώντας του να αποδείξει αυτά που λέει».
Ο κ. Καμμένος σχολίασε υπαινικτικά στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter για τον εκδότη της εφημερίδας και καθιστώντας σαφές ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω από τα όσα έχει υποστηρίξει για τον κ. Καλογρίτσα: «Ο εταίρος του gida resort Γέρου με την εφημερίδα που διαβάζει μόνος του απειλεί και απο πάνω. Σιτσιλιάνικα… ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ».
kammenos gerou.png

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σε προηγούμενη ανάρτησή του (στις 17/9) είχε γράψει στο twitter, ανεβάζοντας ταυτόχρονα φωτογραφία με κατσίκια πάνω σε ένα δέντρο: Gida resort by Karabatsos holdings €€€€€$$$$$”.