Για επικοινωνιακή διαχείριση και εξευτελιστικό σόου έκανε λόγο ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σχολιάζοντας τη διαδικασία του διαγωνισμού για τις τέσσερις πανελλαδικές τηλεοπτικές άδειες.

«Ακούμε για διαφάνεια αλλά δ��ν βλέπω μια συνολική διάθεση της κυβέρνησης για εξυπηρέτησης της διαφάνειας. Βλέπω μια στοχοποίηση μέσα στα πλαίσια ενός εξευτελιστικού σόου που θα μπορούσε και να μην υπάρχει: ότι πολεμάω το παλιό, το βάζω όλους από κάτω, τους κλείνω σε ένα δωμάτιο. Είναι μια επικοινωνιακή διαχείριση για να πάει ο κ. Τσίπρας στη ΔΕΘ και να απαντήσει τους πολίτες “κάτι έκανα” γιατί σε οτιδήποτε άλλο έχει υποσχεθεί, από παράλληλα προγράμματα μέχρι πρόγραμμα Θεσσαλονίκης, δεν έχει να απαντήσει τίποτα» είπε ο βουλ��υτής της ΝΔ στον Σκάι.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στην οικονομία, λέγοντας πως η Ελλάδα το 2014 κατέγραψε θετικούς ρυθμούς «ενώ σήμερα είμαστε η μόνη χώρα σε ύφεση στην ευρωζώνη».

«Υπάρχουν σοβαρές ευθύνες για τον τρόπο που χειρίζεται την οικονομία. Υπέγραψε σκληρό μνημόνιο και δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Όλη της η ενέργεια εξαντλείται στην αποκατάσταση των αιωνίων φοιτητών, σε μονιμοποιήσεις συμβασιούχων, κλπ. Δεν υπάρχει καμία διαχείριση σε ό,τι αφορά την προσέλκυση επενδύσεων και την ανάπτυξη της χώρας» υπογράμμισε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Δείτε ακόμη:

ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ από το παράθυρο χιλιάδες ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ! Δείτε ΠΩΣ και ΠΟΙΟΙ

Οι αιώνιοι φοιτητές ξανάρχονται με… υπογραφή Φίλη!