Σκληρή απάντηση στον Παναγιώτη Κουρουμπλή μετά τις αιχμές του υπουργού Εσωτερικών για τα όσα γράφτηκαν για τον Πύρρο Δήμα και την Ομοσπονδία Άρσης Βαρών (ΟΑΒ), έδωσε η Αυγή.

Με νέο -και μάλιστα κύριο- άρθρο, της η εφημερίδα επιτίθεται στον κ. Κουρουμπλή, στον οποίο στέλνει το μήνυμα πως «η σιωπή είναι φρονιμότερη της υποκρισίας» (αυτός είναι και ο τίτλος του άρθρου).

«Αν νομίζουν ότι η "Αυγή" θα σιωπήσει και θα "νομιμοποιήσει" διά της λήθης καταστάσεις ξένες προς τις αρχές της, ακόμη και προς τα περίφημα ολυμπιακά ιδεώδη, αυταπατώνται. Η δε "Αυγή" θα ακυρωνόταν ως εφημερίδα της Αριστεράς...» αναφέρεται στο άρθρο, με την Αυγή να χαρακτηρίζει την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας προκλητική.

«Ομολογούμε ότι η ανακοίνωση της ομοσπονδίας ήταν απλώς η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υποκρισίας» αναφέρει στη συνέχεια η Αυγή και καταλήγει –όπως τονίζει- με μία παράκληση προς οποιονδήποτε θελήσει να δώσει συνέχ��ια στο θέμα: «Άκουσε (η ΟΑΒ) τίποτε για τη συμμετοχή των Ρώσων αθλητών στο Ρίο; Γνωρίζει οι αθλητές ποιας χώρας έχουν τα περισσότερα κρούσματα ντόπινγκ και πώς το εξηγεί; Ποιες προπονητικές μεθόδους χρησιμοποιούσαν οι «ανατολικοί» για τις επιτυχίες τους και ιδιαίτερα οι Ανατολικογερμανοί στην κολύμβηση; Τι απάντησε ο Σγουρός στις εκκλήσεις Ιακώβου να εμφανιστεί και να πάρει θέση για την «ντριμ τιμ» της άρσης βαρών; Γνωρίζει κάτι για τη «φαρμακαποθήκη» Τζέκου; Αν οιοσδήποτε, ακόμη και υπουργός, δεν γνωρίζει κάτι για όλα αυτά, φρονιμότερο μάλλον είναι να σιωπά».

aygi_arsi_kour.jpg

Δείτε ακόμη:

Μεγαλοπρεπές άδειασμα Κουρουμπλή σε Αυγή για Πύρρο: Μικρόψυχα αυτά που γράφτηκαν!

Αναλυτικό ρεπορτάζ για την κόντρα της Αυγής με τον υπουργού και τους Ολυμπιονίκες στο ΒΙΝΤΕΟ του STAR