​Μαίνεται η κόντρα του υπουργού Περιβάλλοντος, Π. Σκουρλέτη με τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, Σ. Πιτσιόρλα και δεν φαίνεται να ξεθυμαίνει σύντομα. Στο νέο επεισόδιο της κόντρας αυτής, ο . Σκουρλέτης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ με αφορμή τη δήλωσή του ότι η απόφαση για τη διαδικασία πώλησης του 17% των μετοχών της ΔΕΗ θα ληφθεί μετά από την ολοκλήρωση της πώλησης των ΑΔΜΗΕ.

«Πρόκειται για μια 100% προσωπική άποψη του κ. Πιτσιόρλα και νομίζω ότι μπορώ να ξέρω καλύτερα από εκείνον που δεν συμμετέχει στην κυβέρνηση ποιοι είναι οι σχεδιασμοί. Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να μη δρομολογήσει καμιά από τις ιδιωτικοποιήσεις που σχετίζονται με τις ενεργειακές επιχειρήσεις στις οποίες συμμετέχει το δημόσιο. Αυτή είναι η συλλογική κατεύθυνση της κυβέρνησης», είπε ο κ. Σκουρλέτης στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο, Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε:

«Δημιουργείται πολιτικό ζήτημα όταν ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ επιχειρεί να ασκήσει πολιτική και να μην υλοποιεί τις σαφείς κατευθύνσεις που του δίνει η κυβέρνηση. Θα σας έλεγα με λίγα λόγια καλύτερα να καθίσει στ’ αυγά του παρά να κάνει πολιτική. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο κ. Πιτσιόρλας περνάει σε άλλα χωράφια».