Άγριος καυγάς στον αέρα της πρωινής εκπομπής του Mega σημειώθηκε μεταξύ του Γεράσιμου Γιακουμάτου και του Κώστα Πουλάκη.

Κατά τη συζήτηση για τον εκλογικό νόμο, ο βουλευτής της ΝΔ άσκησε έντονη κριτική στην κυβέρνηση και στον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο αποκάλεσε «τραβεστί Αριστερά»!

Ο γ.γ. του υπουργείου Εσωτερικών ενοχλημένος χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι και σε υψηλούς τόνους ζήτησε από τον κ. Γιακουμάτο να ανακαλέσει.

Ο βουλευτής της ΝΔ αντικατέστησε το «τραβεστί» με το –σαφώς πιο light- «ιμιτασιόν», ωστόσο στη συνέχεια μια νέα τοποθέτησή του έκανε τον κ. Πουλάκη να πει «δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο»!

Διαβάστε τον έντονο διάλογο:

Γιακουμάτος: Ουδέποτε σκεφτήκατε όταν ήσαστε πρώτο κόμμα να φέρετε νέο εκλογικό νόμο. Το σκεφτήκατε τώρα που είσαστε δεύτεροι και καταϊδρωμένοι. Δεν πρέπει να λέτε για Αριστερά. Η Αριστερά μιλά για απλή ανόθευτη αναλογική. Δεν μιλάει για 3%. Αυτή την ανόθευτη εσείς δεν τη θέλετε. Αυτά λέει η Αριστερά και όχι αυτά που λέει ο Τσίπρας και ο κ. Πουλάκης

Πουλάκης: Για ποια Αριστερά μιλάτε;

Γιακουμάτος: Για την πραγματική, όχι την τραβεστί.

Πουλάκης: Σας παρακαλώ, σας παρακαλώ! Να αποσύρετε τη λέξη! (Χτυπάει το χέρι στο τραπέζι)

Γιακουμάτος: Ιμιτατιόν… Να την κάνω ιμιτασιόν.

Πουλάκης: Σας παρακαλώ!

Γιακουμάτος: Είστε Αριστερά εσείς; Τα λέει ο Κουτσούμπας, δεν τα λέω εγώ! Για οπορτουνιστές, κλπ...

Πουλάκης: Να αποσύρετε τη λέξη!

Γιακουμάτος: Ωραία, το κάνω ιμιτασιόν! Η Αριστερά, όταν ακούει τον ΣΥΡΙΖΑ να χαρακτηρίζεται Αριστερά βγάζει σπυράκια! Έχετε παραποιήσει τον τίτλο της Αριστεράς. Τι είναι ο Κατρούγκαλος; Μεγαλύτερη δεξιούρα νεοφιλελεύθερη από αυτόν δεν υπάρχει!

Πουλάκης: Σας παρακαλώ, δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο. Δεν μπορεί να μιλάει έτσι. Μιλάμε με πολιτικούς όρους, όχι έτσι.