​Χωρίς ίχνος ντροπής ο επικεφαλής της Δημιουργίας Ξανά, Θάνος Τζήμερος μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook εξαπολύει αισχρή επίθεση εναντίον του αδικοχαμένου Παύλου Φύσσα και της χαροκαμένης μητέρας του, αποκαλώντας τον νεκρό «φασίστα», όπως και οι δολοφόνοι του.

«Τι ήταν ο Φύσσας είπαμε; Αφού του έστησαν άγαλμα, το επόμενο βήμα ήταν να ονομαστεί και δρόμος προς τιμήν του. Γιατί; Διότι τον δολοφόνησαν οι φασίστες. Και τι είσαι όταν σε δολοφονούν οι φασίστες; Είσαι θύμα των φασιστών. Είσαι αυτομάτως και αντιφασίστας; Όχι βέβαια. Η ιδιότητα του θύματος δεν συνεπάγεται αυτόματα καμία άλλη. Για όσους δεν έχουν καταλάβει τι ήταν ο αυτοαποκαλούμενος Killah P (δηλαδή δολοφόνος, στην αργκό) και μέλος του ��ΝΤΑΡΣΥΑ, Φύσσας. […] Ο Φύσσας ήταν ένας φασίστας, ίδιος κι απαράλλαχτος με τους δολοφόνους του. Η μόνη διαφορά ήταν ότι αυτοί κρατούσαν το μαχαίρι», έγραψε μεταξύ άλλων.

tzimeros2.jpg

Και σαν να μην έφτανε αυτό, τόλμησε να στρέψει τα βέλη του και εναντίον της μητέρας του που εδώ και δύο χρόνια ζητά δικαίωση για τη μνήμη του παιδιού της.

tzimeros1.jpg

«Βλέποντας τη μάνα του Φύσσα καταλαβαίνεις πώς έγινε έτσι ο φασισταράς, που επειδή τον μαχαίρωσε ένας άλλος φασισταράς πάνε να τον μεταμορφώσουν σε περιστέρι της ειρήνης», έγραψε σε άλλο post.

Ουδέν σχόλιο…