​Ο διάσημος σταρ Τζέρεμι Άιρονς ήρθε στην Ελλάδα και συναντήθηκε με την φίλη του και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη στο Παγκράτι.

13434860_1010277209050362_1125465996727434766_n.jpg

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός και η γαλάζια βουλευτής γνωρίστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2013 και από τότε διατηρούν φιλικές σχέσεις. Τότε η κυρία Κεφαλογιάννη ήταν υπουργός Τουρισμού και είχε προσκαλέσει τον μεγάλο σταρ στην Αθήνα, με αφορμή την πανευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας, με τίτλο «Νυχτερινό Τρένο για την Λισαβόνα», στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Τζέρεμι Άιρονς.

Resizer.jpg
Το 2013

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αγαπά ιδιαίτερα την χώρα μας και σύμφωνα με πληροφορίες έχει 2-3 πολύ καλούς φίλους στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων και η κυρία Κεφαλογιάννη.

Ο Τζέρεμι Άιρονς έρχεται συχνά στην Ελλάδα, ωστόσο αυτή τη φορά ταξίδεψε στην Αθήνα όχι για διακοπές αλλά για να δώσει το παρών σε επίσημη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην βρετανική πρεσβεία με αφορμή τα 90α γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ. Καθώς φέτος συμπληρώνονται 400 χρόνια από τον θάνατό του Ουίλι��μ Σαίξπηρ, η εκδήλωση στην Αθήνα θα έχει θέμα τον βάρδο και την πολιτιστική κληρονομιά του. Με την απαγγελία σονέτου του Σαίξπηρ θα τιμήσει τα επίσημα γενέθλια της Βασίλισσας της Αγγλίας ο συμπατριώτης της, Τζέρεμι Αϊρονς στην Βρετανική Κατοικία στο Κολωνάκι.

Ωστόσο, πριν την εκδήλωση ο αγαπημένος σταρ βρήκε την ευκαιρία να δει από κοντά την κυρία Κεφαλογιάννη και να ανταλλάξουν ενδιαφέρουσες απόψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, η πρώην υπουργός Τουρισμού και ο χολιγουντιανός ηθοποιός συναντήθηκαν σε μια από τις πιο αγαπημένες περιοχές του Άιρονς και συγκεκριμένα στο Παγκράτι και συζήτησαν την προσέλκυση αστέρων του κινηματογράφου, από το Χόλυγουντ, αλλά και του ανεξάρτητου σινεμά, στην Ελλάδα. Το σχέδιο για την προσέλκυση χολιγουντιανών παραγωγών στην χώρα μας που είχε ξεκινήσει η Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε στο επίκεντρο της κουβέντας τους.

oke.jpg