«Να μας πει ο κ. Τσίπρας ποιους ξέπλυνε την περασμένη Κυριακή, να μας πει ονομαστικά» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Σκάι, όπου είπε πως ο πρωθυπουργός «πρώτα ξέπλυνε υπουργούς και μετά έφερε τη νέα τροπολογία».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υπεραμύνθηκε της απόφασης της ΝΔ να αποχωρήσει από την συζητήση στη Βουλή: «Χθες πρώτη ημέρα εφαρμογής του αυξημένου ΦΠΑ, δεν συζητούσαμε το κόστος διακυβέρνησης από τον Τσίπρα και Καμμένο. Η ΝΔ αποχώρησε για να μην πέσει στην παγίδα που έπεσε η υπόλοιπη αντιπολίτευση».

Όπως τόνισε ο ί��ιος, με την ψήφιση της πρώτης τροπολογίας -που τελικά η κυβέρνηση πήρε πίσω- «όσοι είχαν offshore έχουν δικαίωμα νομιμοποίησης με περιθώριο 60 ημερών. Είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο να κρίνεται ο κατηγορούμενος με την ευνοϊκότερη νομοθεσία».

«Ξέπλυνε ο κ. Τσίπρας υπουργούς και βουλευτές που κατείχαν παρανόμως κάποιες εταιρείες που δεν θα τους μάθουμε εύκολα... Προφανώς το έκανε για να ξεπλύνει, και τώρα πάει στο άλλο άκρο. Αν ο γιος μου που σπουδάζει στις ΗΠΑ κάνει με συμφοιτητή του νόμιμη εταιρεία για να πωλούν μπλουζάκια, εγώ θα πρέπει να πάω φυλακή» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο ίδιος, εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας πως «η πρώτη και μεγαλύτερη εμμονή τους είναι να εξασφαλίσουν την καρέκλα, τους παχυλο��ς μισθούς στο Δημόσιο και τους διορισμούς».

Παράλληλα, είπε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί την παλιά Ελλάδα που δεν θέλει να αλλάξει που δεν θέλει να πάει μπροστά» και πρόσθεσε: «Αυτοί που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ κατά 90% είχαν ψηφίσει Γιώργο Παπανδρέου, είναι το παλιό ΠΑΣΟΚ».