Βόμβα μεγατόνων πέταξε την Κυριακή από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης καταγγέλλοντας πως η κυβέρνηση μοιράζει την κρατική διαφήμιση κατά το δοκούν.

«Τι αξία έχουν οι διαφημίσεις τραπεζών στην εποχή των capital controls; Οι πολίτες μπορούσαν να τραβήξουν μόνο εξήντα ευρώ και η Αυγή διαφήμιζε τράπεζες! Κοιτάς τα νούμερα που έδωσαν, οι τράπεζες, και τα ευρήματα κραυγάζουν. Ο "Ριζοσπάστης" που έχει σταθερά διπλάσια κυκλοφορία από την "Αυγή" παίρνει συνολικά 60.000 ευρώ, ενώ η εφημερίδα του κυβερνώντος κόμματος παίρνει 500.000 ευρώ», αποκάλυψε ο κ.Θεοδωράκης .

«Βλέπουμ�� τις διαφημίσεις των ΔΕΚΟ στα κομματικά σας Μέσα, αλλά δε μας λέτε πόσα χρήματα εισπράξατε; Γιατί; Μάθαμε ότι το Μαξίμου σταμάτησε τον κ. Δραγασάκη, που είχε ζητήσει να δημοσιοποιηθούν μαζί με τα στοιχεία των τραπεζών και τα στοιχεία των ΔΕΚΟ και του δημοσίου», είπε στην συνέχεια ο επικεφαλής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, τονίζοντας ότι το κόμμα του ζητάει να δημοσιοποιούνται σε μόνιμη βάση οι χορηγίες των ΔΕΚΟ προς τα ΜΜΕ.

Στην συνέχεια ο κ.Θεοδωράκης αποκάλυψε τις προσλήψεις που έκανε η κυβέρνηση την... Μεγάλη Εβδομάδα σε γραφεία υπουργών, με παχυλούς μισθούς!

«Και μετά είναι οι... τροπολογίες της Μεγάλης εβδομάδας: Δύο νέες θέσεις δημοσιογράφων στο γραφείο του κ.Τόσκα. Δύο νέες θέσεις δημοσιογράφων στο γραφείο του Βερνα��δάκη. Ο κάθε ένας με αμοιβή... 2.625 ευρώ το μήνα. Κάνεις την προπαγάνδα του υπουργού με περισσότερα χρήματα από όσα παίρνει ένας καθηγητής Πανεπιστημίου με 20 χρόνια προϋπηρεσίας και 2 παιδιά! Ένα όχημα που κατρακυλά στο παρελθόν είναι η κυβέρνησή σας. Τα ίδια κόλπα. Τα ίδια λάθη. Ο νόμος σας είναι ένας ενδιάμεσος σταθμός. Μόνο που ο επόμενος σταθμός είναι η κατάρρευση», τόνισε ο κ.Θεοδωράκης.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα στοιχεία για την κυκλοφορία των εφημερίδων από το πρακτορείο "Άργος" την 1η Μαϊου η "Αυγή της Κυριακής" πούλησε 3.570 φύλλα, όταν άλλες εφημερίδες πουλάνε πάνω από 76.000 φύλλα!!! Δείτε περισσότερα στον πίνακα που ακολουθεί:

argos.jpg

BINTEO BOYΛΗ

Δείτε επίσης:

Τσίπρας: «Σε στρατηγικό αδιέξοδο η ΝΔ – Μετά την αξιολόγηση θα έρθει και η αύξηση μισθών»

ΕΠΙΘΕΣΗ Καμμένου σε Βενιζέλο,Θεοδωράκη και συγκεκριμένα sites-«Να παρέμβει ο εισαγγελέας»

Μητσοτάκης: Δεν έχετε τσίπα κύριε Τσίπρα - Είστε ψεύτης - ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ

ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ τα αίσχη της Χρυσής Αυγής στη Βουλή – Μόνο που δεν έπαιξαν ξύλο