​Αιχμές εναντίον του Άδωνη Γεωργιάδη, άφησε ο βουλευτής της ΝΔ, Ν. Κακλαμάνης, καλώντας τον να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσει�� του.

«Θέλω, για μια ακόμη φορά δημόσια, να δώσω μία συμβουλή στον φίλο μου τον Άδωνη. Πρέπει να προσέχει τώρα τι λέει γιατί είναι πλέον αντιπρόεδρος του κόμματος», είπε ο κ. Κακλαμάνης στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Real Fm, με αφορμή τη δήλωσή του ότι θα έπρεπε να δώσουν το όνομα του Σταύρου Παπασταύρου σε δρόμο.

«Η παράταξη που εκπροσωπείται από τη Ν.Δ., ιδιοκτήτες έχει τα εκατομμύρια των Ελλήνων που την ακολουθούν και τη στηρίζουν. Έναν ιδιοκτήτη είχε μόνο ως Ν.Δ. τον ιδρυτή της τον Κωνσταντίνο Καραμανλή», συνέχισε ο κ. Κακλαμάνης και τόνισε:

«Φέρνει σε δύσκολη θέση αυτόν που τον διόρισε, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Φέρνει σε δύσκολη θέση ανθρώπους όπως εμένα που πιστεύω ότι είναι χρήσιμος να υπάρχει μέσα στη Ν.Δ. Τα πιστεύω του απευθύνονται σε ένα μέρος του κοινωνικού συνόλου που το χρειαζόμαστε να μας ψηφίζει εμάς και να μην πάει δεξιότερα. Αλλά, αδικεί και τον εαυτό του. Άλλο ως Άδωνις Γεωργιάδης και άλλο όταν έχεις τον τίτλο του αντιπροέδρου. Φοβάμαι ότι δυσκολεύει και τον κ. Παπασταύρου».

Τέλος, ο βουλευτής της ΝΔ, ζήτησε να γίνει τελικά η εξεταστική για το πώς μπήκαμε στο μνημόνιο.

«Όταν συγκυβερνούσαμε με το ΠΑΣΟΚ, η επίσημη δικαιολογία ήταν ότι αντιδρούσε το ΠΑΣ��Κ και άρα δεν μπορούσαμε να κάνουμε την εξεταστική που είχαμε δεσμευθεί, για το πώς μπήκαμε στο μνημόνιο. Εγώ την πρόταση αυτή την επαναφέρω. Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να πάρει πρωτοβουλία και να ζητήσει να γίνει εξεταστική επιτροπή. Μπήκαμε στο μνημόνιο δεχόμενοι απαρχής, με εκείνη τη δήλωση στο Καστελόριζο, και την παρουσία του ΔΝΤ. Και να αρχίσει η έρευνα, για να μην σπεύσουν να πουν ότι θέλουμε να αφήσουμε έξω τη δική μας περίοδο, θυμάστε ότι εξάλλου αυτή ήταν και η πρόταση της ΝΔ, όταν κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος ήταν ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, από το 2000».