Για "αστείες απαντήσεις" και ανεπιτυχή προσπάθεια "να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα", κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τη σημερινή συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου στον ραδιοφωνικό σταθμό "Παραπολιτικά 901", παραθέτοντας εκτενές σχετικό απόσπασμά της.
Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει: "Τριανταπέντε ολόκληρες μέρες μετά τα πρώτα δημοσιεύματα για τις σχέσεις του κυκλώματος των εκβιαστών με τη ΝΔ, η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έχει ψελλίσει ούτε καν μια δικαιολογία για τα τιμολόγια που ήρθαν στο φως. Σήμερα, ο εκπρόσωπος Τύπου, κ. Κουμουτσάκος προσπάθησε -ανεπιτυχώς, είναι η αλήθεια- να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Πρώτα προσπάθησε να αποσείσει τις όποιες ευθύνες από το πρόσωπό του, λέγοντας ότι.... «δεν ήταν καν στην Ελλάδα» την επίμαχη περίοδο, κατόπιν δήλωσε ότι «δεν έχει εικόνα», και στο τέλος είπε ότι για τη ΝΔ «το θέμα έχει κλείσει»".
Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει ότι "δεν γνωρίζουμε πόσο δαιδαλώδη είναι τα λογιστήρια του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Και, σίγουρα, δεν θα θέλαμε να βρισκόμαστε στη δύσκολη, ομολογουμένως, θέση του κ. Κουμουτσάκου", για να υπογραμμίσει πως "η ΝΔ, όμως, είναι γελασμένη αν θεωρεί ότι με αστείες απα��τήσεις μπορεί να κλείσει την υπόθεση των σχέσεων της με εκβιαστές δημοσιογράφους που έκαναν τη βρώμικη δουλειά της έναντι παχυλής αμοιβής".