«Στα σκαριά συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, διεκδικούμε το υπουργείο Αμύνης» έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο facebook, ξαφνιάζοντας πολύ κόσμο πρωί-πρωί!

Μετά από λίγες ακόμη ειδήσεις… σε τίτλους, ο πρόεδρος του Ποταμιού εύχεται καλό μήνα και αποκαλύπτει τα ψέματα της Πρωταπριλιάς, στα οποία περιλαμβάνεται και η άρση των capital controls στο τέλος της ημέρας.

«Στα σκαριά συνεργασία με τον Σύριζα. Διεκδικούμε το Υπουργείο Αμύνης. Ο Λυκούδης φεύγει για τον Κυριάκο. Το Ποτάμι στη Σοσιαλιστική Διεθνή (προλάβαμε τον Λεβέντη). Επίσκεψη της κυρίας Θάνου στα γραφεία μας. Στο τέλος της ημέρας τελειώνουν και τα capital controls. Ένας μήνας πλέον χωρίζει την Ελλάδα από την διπλή ανάσταση (του Κυρίου και της οικονομίας). Καλό μήνα» έγραψε ο πρόεδρος του Ποταμιού.

Στη συνέχεια, ο κ. Θεοδωράκης ο οποίος εγκαινίασε μόλις χθες την προσωπική σελίδα του στο facebook, έστειλε και ένα μήνυμα με αφορμή την Πρωταπριλιά: «Ωραία μέρα να ξεκινάει κανείς την επίσημη σελίδα του στο FB! Είναι η μέρα που όλοι είμαστε επιφυλακτικοί απέναντι σε “ειδήσεις” και “εξαγγελίες”. Το θέμα είναι να αρχίσουμε να είμαστε υποψιασμένοι και τις 365 ημέρες που απομένουν μέχρι την επόμενη Πρωταπριλιά. Καλημέρα - καλημέρα λοιπόν».

theodor.jpg