​Ανεβάζει ακόμα περισσότερο τους τόνους η ΝΔ στην κόντρα της με την κυβέρνηση, με τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Α. Γεωργιάδη να δημοσιεύει στο Twitter φωτογραφία με δημοσιογράφο, ο οποίος κατηγορείται ότι εμπλέκεται σε κύκλωμα εκβιαστών φορέων του Δημοσίου, ώστε να πάρουν κρατική διαφήμιση.

Συγκεκριμένα στη φωτογραφία απεικονίζεται ο πρωθυπουργός να συνομιλεί χαμογελαστός με τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο, ενώ ο Α. Γεωργιάδης έγραψε:

tsipras fragkos.jpg

«Γι’ αυτόν τον "κύριο" στην φωτογραφία, φώναζε ο Α. Τσίπρας ότι δεν τον ξέρει και ζητούσε να ανακαλέσει ο Κ. Μητσοτάκης».

Υπενθυμίζεται ότι χθες κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και τη διαπλοκή, ο Α. Τσίπρας έγινε έξαλλος και άρχισε να φωνάζει όρθιος προς τον πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη, όταν εκείνος είπε πως είχε σχέσεις με τον τρίτο δημοσιογράφο του κυκλώματος, που οι διάλογοι μαζί του δεν έχουν διαρρεύσει στη δημοσιότητα.

Ο πρωθυπουργός σε έντονο ύφος του ζήτησ�� να ανακαλέσει, ενώ στη Βουλή επικράτησε χάος, με τον πρόεδρο, Ν. Βούτση να προσπαθεί να ηρεμήσει τα πνεύματα.