​Μαλλιά κουβάρια έγιναν στις 02:30 το πρωί της Τετάρτης ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος της ΝΔ όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε ότι ο τρίτος δημοσιογράφος που εμπλέκεται στο σκάνδαλο των εκβιασμών ήταν «στενός συνεργάτης» του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πρωθυπουργός σηκώθηκε από την θέση του και φωνάζοντας ζητούσε από τον πρόεδρο της ΝΔ να ανακαλέσει, ενώ ο κύριος Μητσοτάκης επέμενε στον ισχυρισμό του, επαναλαμβάνοντ��ς ότι «δεν ανακαλώ» και ζητώντας από τον κύριο Τσίπρα να καθίσει κάτω.

Ούτε μετά την δήλωση-παρέμβαση του πρωθυπουργού ανακάλεσε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προκαλώντας την αντίδραση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος χαρακτήρισε «κοινό συκοφάντη» τον κύριο Μητσοτάκη.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει κάθε δικαίωμα να μην απαντά στα στοιχεία που του κατέθεσα για τις σχέσεις του κόμματός του με τους εκβιαστές. Δεν έχει δικαίωμα να συκοφαντεί τον πρωθυπουργό της χώρας και να λέει ότι είναι στενός συνεργάτης μου ένας από τους εκβιαστές. Ζητώ από τον κύριο Μητσοτάκη να ανακαλέσει, αλλιώς θα είναι ένας κοινός συκοφάντης», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός, ζητώντας συγγνώμη για την έκρηξη του.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ BINTEO ΑΠΟ EΡΤ1

Δείτε επίσης:

Επιμένει στις ΚΑΛΠΕΣ ο Μητσοτάκης:Παραιτηθείτε κύριε Τσίπρα-Δεν μπορείτε να σηκώσετε το βάρος

Τσίπρας: Ξεχάστε τις εκλογές-Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει την 4ετία-Ο δράκος ψόφησε!