​Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε με μια ανοιχτή επιστολή προς τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, η πρώην πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, απευθύνοντάς του 20 “εισαγωγικά” ερωτήματα, με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για τη Δικαιοσύνη, τη Διαφθορά και τη Διαπλοκή.

«Μπορεί να έχετε επίσης επιτύχει να συγκροτήσετε νέες ανίερες συμμαχίες που σας καθιστούν αρχιερέα (ή “Πατριάρχη”, αν προτιμάτε) της νέας διαπλοκής», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ίδια συνεχίζοντας την σκληρή κριτική της χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα, «έμπιστο» της Μέρκελ και του Σοίμπλε, συμπληρώνοντας πως, «ξεκαρδίζονται μαζί σας στα γέλια ο κ. Γιουνκέρ και ο κ. Ολάντ, την ώρα που συνυπογράφετε τις πιο απάνθρωπες πολιτικές σε βάρος των ελλήνων πολιτών».

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου στη συνέχεια θέτει είκοσι ερωτήματα στον Αλέξη Τσίπρα με θέμα τη Δικαιοσύνη και τη διαπλοκή κάνοντας λόγο για «ηθική έκπτωση» και έχοντας ένα αιχμηρό Υ.Γ, «ελπίζω να μην επικαλεστείτε αδιαθεσία και δεν απαντήσετε».

«Όταν εμείς δίναμε την μάχη κατά της διαπλοκής, εσείς συναντούσατε μυστικά και εν αγνοία μας, μεγαλοεκδότες και μιντιάρχες και τους …φτιάχνατε καφέ υπό το άγρυπνο βλέμμα κατοικίδιων φιλικών σας προσώπων» είναι μια από τις πλέον χαρακτηριστικές αποστροφές της κυρίας Κωνσταντοπούλου.

«Από τον κ. Μητσοτάκη, τον κ. Βενιζέλο, τον κ. Θεοδωράκη, τον κ. Σαμαρά, την κ. Γεννηματά, τον κ. Παπανδρέου, μπορεί να ξεφύγετε, αφού έχετε γίνει όμοιός τους και κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει. Από τις ευθύνες σας δεν θα ξεφύγετε. Θα το εγγυηθεί ο λαός μας. Σας το εγγυώμαι και εγώ προσωπικά», κλείνει το κείμενο της η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δείτε εδώ την επιστολή:

Επιστολή Ζωής Κωνσταντοπούλου.docΕπιστολή Ζωής Κωνσταντοπούλου.doc

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άγριος ΠΟΛΕΜΟΣ στην Βουλή – Το "χώσιμο" του Τσίπρα σε ΝΔ και Μητσοτάκη

Μητσοτάκης σε Τσίπρα: «Παραιτήσου! Εκλογές γιατί ο τόπος δεν σας αντέχει άλλο!»

Άδειασε η Βουλή μόλις πήρε τον λόγο ο Μιχαλολιάκος

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Καμμένου: Λεκτικό το λάθος του Μουζάλα περί Μακεδονίας