​Λίγο πριν τις 21:30 το βράδυ της Τρίτης τον λόγο στην Βουλή πήρε ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος και τότε ήταν που ξαφνικά άδειασε η αίθουσα της Ολομέλειας, αφού πολλοί βουλευτές αποχώρησαν, γιατί προφανώς δεν ήθελαν να τον ακούσουν! Έφυγε ακόμη και ο πρωθυπουργός!
Ο κ.Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής για την δράση της ως εγκληματική οργάνωση, καταγγέλοντας παρεμβάσεις της Ν.Δ. στην Δικαιοσύνη.
«Κάθισα 18 μήνες στη φυλακή. Θα έπρεπε να ντρέπονται να συζητάνε για τη Δικαιοσύνη» είπε ο γγ της Χρυσής Αυγής, κατηγορώντας την σημερινή ηγεσία της ΝΔ ότι συμμετέχει σε «ευθεία συγκάλυψη του σκανδάλου» Παπασταύρου.
«Όσοι δικαστικοί χειρίσθηκαν την υπόθεση της Χρυσής Αυγής προήχθησαν... Φαίνεται ότι τους φέραμε γούρι», σχολίασε, καταγγέλλοντας μεταξύ άλλων ότι «ο Σαμαράς και το περιβάλλον του μιλούσαν με πακιστανικά καρτοτηλέφωνα, γιατί φοβόντουσαν ότι τους παρακολουθούσε η Χρυσή Αυγή».
«Συνεργάτης του Σαμαρά μου είπε πριν προφυλακιστώ, ότι έχουν σκοπό να μας προφυλακίσουν και μετά θα πάρει σειρά ο ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση στις Σκουριές, όπου υπάρχουν δύο συνομιλίες βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.
«Πρέπει να θωρακιστεί η δικαιοσύνη. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ άργησε να ασχοληθεί με αυτά τα ζητήματα. Ακόμη τα πράγματα είναι σάπια στο βασίλειο της Δαλματίας» είπε μεταξύ άλλων.
«Η διαπλοκή ζει και βασιλεύει, ευχόμαστε να διαλυθεί» είπε, ζητώντας εξηγήσεις για «τον ωμό εκβιασμό Ψυχάρη περί γάτας Ιμαλαϊων» .
«Η Χρυσή Αυγή θα βρει το δίκιο της και ο ήλιος θα λάμψει στην Ελλάδα» κατέληξε.
Δ��ίτε επίσης: