«Κόκκινο» χτύπησε η κόντρα μεταξύ της εκπροσώπου της κυβέρνησης και του εκπροσώπου της ΝΔ.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος σε παρέμβασή του στην πρωινή εκπομπή του Mega ξεκαθάρισε πως σήμερα θα καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά της κας Γεροβασίλη με αφορμή την τοποθέτησή της -επικαλούμενη δημοσίευμα- για σχέση του με άτομα που εμπλέκονται σε υποθέσεις πολιτικού εκβιασμού.

Είχε προηγηθεί εκ νέου αναφορά στο θέμα από -τον καλεσμένο στο πάνελ της εκπομπής- κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο, με τον κ. Κουμουτσάκο να του απαντά σε υψηλούς τόνους.

«Ο κ. Φάμελλος είχε το θράσος να εμπλέξει το όνομά μου για μία υπόθεση που απασχολεί τη Δικαιοσύνη. Για μια συνομιλία εκπροσώπου Τύπου με δημοσιογράφο που δεν έχει το παραμικρό μεμπτό και καμία σχέση με την υπόθεση που απασχολεί η Δικαιοσύνη» είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ στην παρέμβασή του.

«Αποπειρώνται σύνδεση παρακρατικής λογικής με το όνομά μου. Καταθέτω σήμερα μήνυση και αγωγή κατά της κας Γεροβασίλη και περιμένω από τον κ. Φάμελλο και την ομάδα του να ψηφίσουν υπέρ της άρσης της ασυλίας της κας Γεροβασίλη για να έχει τη δυνατότητα να απολογηθεί» τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος και είπε απευθυνόμενος στον κ. Φάμελλο: «Σταματήστε τις αθλιότητες και τις παρακρατικές συμπεριφορές, είναι ντροπή σας. Δεν έχετε καμία σχέση με την Αριστερά».

«Μαζί με τη μήνυση, προτείνουμε στον κ. Κουμουτσάκο να υποβάλει και τα τιμολόγια του 2010 με τις 18.000 ευρώ που πλήρωνε η ΝΔ το κύκλωμα των εκβιαστών και να εξηγήσει την έμμισθη σχέση» απάντησε ο κ. Φάμελλος.

«Το 2010 ήμουν στην ευρωβουλή» αποκρίθηκε ο κ. Κουμουτσάκος, με τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να τονίζει ότι δεν απευθύνεται στον ίδιο ως πρόσωπο αλλά ως εκπρόσωπο της ΝΔ.

«Να μην ξαναπιάσετε το όνομά μου στο στόμα σας. Να σταματήσετε αυτά τα παρακρατικά. Η ΝΔ θα απαντήσει το βράδυ με έναν τρόπο τόσο καταλυτικό που θα υποστείτε πολιτική ήττα» είπε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Για λάσπη από τον κ. Φάμελλο έκανε λόγο και η Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ ο Ανδρέας Λοβέρδος είπε πως θα σκεφτεί αν θα κόψει και την καλημέρα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ!

«Λυπάμαι που είμαι εδώ αλλά αν ήξερα ότι θα ήταν αυτή η συζήτηση δεν θα ερχόμουν. Δεν πρόκειται να σας απευθύνω το λόγο, είστε άνθρωπος που ήρθε να ρίξει λάσπη και το πέτυχε. Να είστε σοβαρός και όταν είμαι στο τραπέζι του διαλόγου να είστε σοβαρότερος. Δεν θέλω να μου απευθυνθείτε ξανά και θα το σκεφτώ αν θα σας κόψω και την καλημέρα» είπε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.