Επίθεση στον Δημήτρη Μάρδα αλλά και την κυβέρνηση εξαπολύει η ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις του υφυπουργού Εξωτερικών για αναζήτηση επενδυτών μεταξύ προσφύγων.

«Οι απίθανες δηλώσεις του κ. Μάρδα είναι για γέλια και για κλάματα. Έρχονται να προστεθούν στο πάνθεον αντίστοιχων απίθανων δηλώσεων στελεχών της Κυβέρνησης που δεν ξέρουν τι λένε και τι πράττουν» τονίζει η Συγγρού σε ανακοίνωσή της, κάνοντας λόγο για 3 πτυχές στις δηλώσεις του κ. Μάρδα.

«Η μια είναι η ευτράπελη. Η δεύτερη δείχνει ότι η Κυβέρνηση που έχει οδηγήσει την Ελληνική οικονομία σε τραγικά αδιέξοδα, βρίσκεται σε πανικό. Την ώρα που με τις πράξεις της διώχνει σοβαρούς επενδυτές, αναζητά την ‘’ανάπτυξη’’ σε επενδυτές πρόσφυγες και μετανάστες. Και η τρίτη φανερώνει το απάνθρωπο και ανήθικο πρόσωπο της Κυβέρνησης της Αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ που διαχωρίζει τους πρόσφυγες και τους μετανάστες σε πλούσιους και φτωχούς και υπόσχεται αλληλεγγύη μόνο στους έχοντες 250.000 ευρώ και στους μη έχοντες, κολαστήρια τύπου Ειδομένης. Το προσωπείο του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης κατέρρευσε» καταλήγει η ΝΔ.