Το βράδυ της Κυριακής, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη εξαπέλυσε εκ νέου βολές κατά της ΝΔ για την υπόθεση εκβιασμού από δημοσιογράφους και τόνισε ότι δεν πρόκειται για προσωπική διένεξη με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Γ.Κουμουτσάκο.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, νωρίτερα, είχε καταγγείλει ύπαρξη παρακρατικών μηχανισμών, που αποσκοπούν στο να τον πλήξουν. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Mega Σαββατοκύριακο, ο Γ.Κουμουτσάκος δήλωσε: «Εδώ υπάρχει μια λειτουργία σχεδόν παρακράτους. Υπάρχει μια καταγραφή μιας συνομιλίας ιδιωτικής μεταξύ εκπροσώπου Τύπου κόμματος εκλεγμένου βουλευτού και ενός δημοσιογράφου στα πλαίσια μιας άλλης υπόθεσης. Είναι προφανές, είναι εξόφθαλμο, βωά ότ�� δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. Αυτό λοιπόν το τμήμα των συνομιλιών ενός ανθρώπου που έχει προβλήματα με τη Δικαιοσύνη αυτή τη στιγμή αποκόπτεται, μπαίνει σε δικογραφία, φεύγει και διαρρέει από τη δικογραφία, δημοσιοποιείται και αφού δημοσιοποιηθεί στο τέλος, έρχεται παρακαλώ η εκπρόσωπος της κυβέρνησης να το εκμεταλλευτεί, να το παραποιήσει, δολίως και εν γνώσει της ότι δεν έχει καμία σχέση».

«Δεν έχω καμία γνώση των τιμολογίων αυτών. Ήμουν εκτός Ελλάδας προσωπικά, κάτι που έχω ακούσει είναι ότι αυτά είναι τιμολόγια που υπάρχει μια πρακτική που κόβει η εφημερίδα ή κάτι άλλο και μετά βγαίνουν, μάλιστα στη ΝΔ βγήκαν πιστωτικά για να ακυρωθούν, που δεν πληρώθηκαν ποτέ. Εγώ αυτό ξέρω. Η υπόθεση είναι στη Δικαιοσύνη, αν θεωρεί η κυβέρνηση ότι υπάρχει κάτι μεμπτό ας το ψάξει» πρόσθεσε ο κ. Κουμουτσάκος στην εκπομπή.

Κατόπιν αυτών, η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη επανήλθε το βράδυ της Κυριακής και μέσω twitter τόνισε ότι «Το πολιτικό πρόβλημα της πιθανής εμπλοκής της Νέας Δημοκρατίας με τους κατηγορούμενους για εκβιασμό δημοσιογράφους δεν θα επιτρέψουμε να εμφανιστεί σαν να πρόκειται για προσωπική μου διένεξη με τον κ. Κουμουτσάκο», έγραψε η κυβερνητική εκπρόσωπος στο Τwitter.

Μ. Λαζαρίδης: Δεν θα σας επιτρέψουμε να συ��εχίσετε τον αντιδημοκρατικό κατήφορο

Με μία ανάρτηση στο Twitter o διευθυντής του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης απάντησε στην ανάρτηση της κ. Γεροβασίλη.

«Ούτε εμ��ίς θα σας επιτρέψουμε να συνεχίσετε τον αντιδημοκρατικό κατήφορο που οδηγείτε την πατρίδα μας», αναφέρει απευθυνόμενος στην κυβερνητική εκπρόσωπο ο διευθυντής του γραφείου Τύπου της Ν.Δ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγωγή κατά της Όλγας Γεροβασίλη καταθέτει ο Γ. Κουμουτσάκος

Νέο «επεισόδιο» στην κόντρα Κυβέρνησης-Κουμουτσάκου