Πυρ και μανία έγινε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, με το video που κάνει το γύρο του διαδικτύου, και απεικονίζει έναν παπά από την Βέροια, να πρωτοστατεί στα επεισόδια που σημειώθηκαν από κατοίκους στο στρατόπεδο Αρματολού Κόκκινου, δίπλα στο χωριό Αγία Βαρβάρα, όταν χθες το βράδυ έφτασε το πρώτο από τα λεωφορεία με πρόσφυγες από την Ειδομένη.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, κάτοικοι του χωριού γιούχαραν τους πρόσφυγες, πέταξαν γουρονοκεφαλές και παραλίγο να λιντσάρουν τον βουλευτή Ημαθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώρσο Ουρσουζίδη.

Μάλιστα ο παπά-Ευλόγιος,απευθυνόμενος στον βουλευτή, είπε:

«Να μην έχουμε εικόνες της Ειδομένης, αυτό θέλουμε. Χρυσέ μου άνθρωπε, θέλουμε ειρήνη. Υπάρχει μια μοναχή δίπλα στον Προφήτη-Ηλία. Αν πειραχτεί μια τρίχα από τα μαλλιά της, θα γίνει χαμός! Εγώ σας το λέω, ο παπά-Ευλόγιος, και κάντε μου μήνυση».

Resizer.jpg

ΟΡΓΗ ΚΟΥΡ��ΥΜΠΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑ:

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο»,ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης δεν έκρυψε τον θυμό του, λέγοντας:

«Αμαυρώνουν με το χυδαιότερο τρόπο την προσφορά της ορθοδοξίας. Η ορθοδοξία έχει δώσει τα πάντα για τους πρόσφυγες και δεν έχει το δικαίωμα κανένας από αυτούς τους κυρίους, δεν τους λέω ιερωμένους γιατί δεν είναι, είναι έξω από το Χριστό, για να μην πω την λέξη ότι είναι αντίχριστοι, όταν συμπεριφέρονται ιερωμένοι με τέτοιο τρόπο. Αυτά έκανε και είπε ο Χριστός; Εκτός κι αν είναι αγράμματοι ή αστοιχείωτοι!» δήλωσε και πρόσθεσε:

«Η Εκκλησία ήταν και είναι στην πρώτη γραμμή για τους πρόσφυγες. Και ο Ιερώνυμος, και ο Άνθιμος! Η Εκκλησία έχει κάνει έργο, έχει δείξει αγάπη, δεν μπορούν να την αμαυρώνουν 3-4 ανεγκέφαλοι»,για να καταλήξει λέγοντας: «Eίμαι τόσο θυμωμένος».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.