Επίθεση στην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά και τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM, με αφορμή τα σενάρια για συνεργασία του με τα δύο κόμματα.
Ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι η Ένωση Κεντρώων δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε αυτές τις συνεργασίες και υποστήριξε ότι «η Φώφη εκφράζει τα απομνημονεύματα ενός άθλιου συστήματος, ο δε Θεοδωράκης ήταν υπηρέτης του συστήματος».
Μάλιστα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υποστήριξε ότι του προτάθηκε εκλογική συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ, μέσω του… συζύγου της κ. Γεννηματά!
«Με πλησίασε ο σύζυγος της κ. Γεννηματά και μου πρότεινε να διατηρήσουν τα κόμματα τις χρηματοδοτήσεις και τις σφραγίδες και απλά να ενωθούν εκλογικά» ισχυρίσθηκε.
Ο κ. Λεβέντης άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για το προσφυγικό, χαρακτηρίζοντας «Βατερλό της ελληνικής διπλωματίας» την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής και υποστηρίζοντας ότι «ο Τσίπρας έχασε το τρένο στη Σύνοδο Κορυφής, διότι το ζητούμενο ήταν να ανοίξουν τα σύνορα, αυτό είχαμε συμφωνήσει στη σύνοδο αρχηγών, να επιμείνουμε να ανοίξουν τα σύνορα».
Αναφέρθηκε επίσης στις αιματηρές επιθέσεις στο Βέλγιο, τις οποίες απέδωσε σε αντίποινα στην πρόσφατη σύλληψη τρομοκράτη στις Βρυξέλλες. Όσον αφορά ��ους τρομοκράτες τους χαρακτήρισε «σατανικούς ανθρώπους», που «έχουν απλωθεί στην Ευρώπη όπως η σκόνη της άμμου».