Τον πρώτο τους διάλογο μετά από χρόνια, με μεσολαβητή τον… Γιώργο Αυτιά, στην εκπομπή του σήμερα το πρωί στον Σκάι, είχαν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνη Γεωργιάδη.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης ερωτήθηκε από τον παρουσιαστή της εκπομπής αν αληθεύει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» για την ίδρυση νέου κόμματος στα δεξιά της ΝΔ, με την συμμετοχή του πρόσφατα διαγραφέντος Φαήλου Κρανιδιώτη, του Χρήστου Ζώη, του Τάκη Μπαλτάκου, του Νίκου Νικολόπουλου κ.α και ουσιαστικά το επιβεβαίωσε, χωρίς όμως, όπως διευκρίνισε, να μπει σε «ονοματολογία».
Στη συνέχεια όμως είχε έμμεσο διάλογο, μέσω του Γ. Αυτιά, με τον Α. Γεωργιάδη που συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής, τον οποίο «περιποιείται» συχνά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, με τα σχόλια που κάνει στην εκπομπή του στον τηλεοπτικό σταθμό Art , λόγω της προ ετών αποχώρησης από το κόμμα του.
Όταν ερωτήθηκε συγκεκριμένα για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ απάντησε με την ρήση «αλλού η ψυχή του αλλού του σώματός του ενός εκάστου», με τον Άδωνη να σχολιάζει ότι δεν έχει πει ποτέ κακή κουβέντα για τον Γιώργο Καρατζαφέρη.
Διαφώνησαν πάντως στο ζήτημα των προοπτικών του σχεδιαζόμενου κόμματος, με τον Α. Γεωργιάδη να σχολιάζει ότι θα υπάρξει πολύ μεγάλη πόλωση στις επόμενες εκλογές, αφήνοντας να εννοηθεί ότι δεν έχει τύχη αυτό το εγχείρημα, με τον Γ. Καρατζαφέρη να αντ��παντά ότι αυτό το επιχείρημα υπήρχε και στο παρελθόν, όταν επίσης υπήρχε πόλωση και «δεν έπιασε». Πρόσθεσε αιχμηρά ότι η πόλωση τ��λικά θα είναι «μεταξύ των σκεπτομένων ανθρώπων και όσων βρίσκονται στη δουλεία των κατεστημένων κομμάτων».
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ άφησε να εννοηθεί επίσης ότι τάσσεται πλέον υπέρ του Grexit! «Δε νομίζω ότι μπορούμε να επιβιώσουμε μέσα στο ευρώ» ανέφερε και ζήτησε να χαραχτεί εθνική στρατηγική για το ζήτημα. «Πρέπει να κάνουμε μια παλιννόστηση εθνικής κυριαρχίας, δεν μπορεί να τα αποφασίζει όλα η Ντέλια Βελκου��έσκου» τόνισε.