​Θυμάστε την Σταυρούλα Ξουλίδου, η οποία έμεινε εκτός ψηφοδελτίου των ΑΝΕΛ στις βουλευτικές εκλογές του Σεπτεμβρίου, επειδή ξέχασε να δηλώσει την υποψηφιότητά της εντός διορίας;

anel.jpg

Η πρώην βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έρχεται ξανά στην επικαιρότητα όχι λόγω των πολιτικών εξελίξεων, αλλά γιατί ο γιος της Γιάννης Καρατζάς θα συμμετάσχει στο μουσικό σόου ταλέντων,«X-Factor».

karantzas2.jpggxoulidou.jpg

Ο νεαρός πέρασε μάλιστα στην επόμενη φάση και στις 23 Μαρτίου θα ανέβει στην σκηνή για να δοκιμαστεί.

Ο Γιάννης Καρατζάς, αν και είναι μόλις 20 χρονών, ασχολείται πολλά χρόνια με την μουσική και το τραγούδι, ενώ έχει συνεργαστεί με τους Γιάννη Ζουγανέλη και Μιχάλη Χατζηγιάννη.

gxoulidous2.jpganel22.jpg

«Η οικογένεια μου με στηρίζει πολύ σε αυτό που κάνω, και θέλουν να πετύχω πολύ, γιατί αγαπώ το τραγούδι και την μουσική, πραγματικά είναι η ζωή μου. Όλοι οι φίλοι μου επίσης είναι κοντά μου και αυτό για εμένα είναι σπουδαίο και μοναδικό και τους ευχαριστώ γι’ αυτό ανεξαρτήτως αποτελέσματος»είπε ο ίδιος, μιλώντας στην ιστοσελίδα magdasnews.gr.

Από την πλευρά της, η κυρία Ξουλίδου, μόνο περηφάνια νιώθει για τον γιο της και δηλώνει πως αυτό που επιθυμεί είναι το παιδί της να κάνει ότι ονειρεύεται.

gka.jpg

Εκτός από τον Γιάννη πάντως η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ θα βλέπει και τον Σάκη Ρουβά! Με τέτοιο θέαμα είναι λογικό να πετάει από χαρά!

Πάρτε μια γεύση από το ευαίσθητο παιδί με την γλυκιά φωνή.