Για «φάρσα» έκανε λόγο ο Βασίλης Λεβέντης σχολιάζοντας τις απειλές του Πάνου Καμμένου για αποχώρηση από την κυβέρνηση λόγω των δηλώσεων Μουζάλα.

«Πότε δεν πίστεψα ότι θα ρίξει την κυβέρνηση ο Καμμένος γιατί μετά τι θα κάνει; Θα πάει και ο ίδιος στα σκουπίδια. Δεν έχει επιλογές, ούτε και αν έριχνε την κυβέρνηση θα σωζόταν στις δημοσκοπήσεις. Θα είχε την τύχη του Καρατζαφέρη και του Κουβέλη αποσυρόμενος, όπως την ίδια τύχη θα έχει και παραμένοντας» είπε μιλώντας στα Παραπολιτικά FM.

Ο κ. Λεβέντης επανέλαβε τα περί εκβιασμού του Τσίπρα στους βουλευτές του για εκλογές την Κυριακή του Θωμά εάν δεν ψηφίσουν το ασφαλιστικό, τονίζοντας ότι ο Καμμένος το βλέπει και λέει «να φύγω μήπως σωθώ».

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πρωθυπουργός εξετάζει τα σενάρια συνεργασίας με ΠΑΣΟΚ και Ποτάμι αλλά φοβάται ότι «μπορεί να πουν μια στιγμή “ναι” και την άλλη στιγμή, βλέποντας ότι στις δημοσκοπήσεις γκρεμίζονται, να αποχωρήσουν».

Τέλος, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδωσε και ένα άγνωστο παρασκήνιο από την τελευταία σύσκεψη των αρχηγών: «Ο Μητσοτάκης τρεις φορές σηκώθηκε να φύγει γιατί δεν ήθελε να υπογράψει το ανακοινωθέν και έλεγε στη Γεννηματά συνέχεια "αν δεν υπογράψεις εσύ, δεν υπογράφω ούτε εγώ". Αυτό θέλω να μάθουν ο κόσμος και οι βουλευτές: ότι ο Τσίπρας είχε έτοιμο ��νακοινωθέν. Πως καλείς τους αρχηγούς και έχεις έτοιμο ανακοινωθέν, "σερβιρισμένο φαί να το φάμε"; Η σύσκεψη σε τι θα αποσκοπούσε;».