​Σε εντελώς διαφορετική γραμμή από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένο, ο οποίος ζητά μετ΄ επιτάσεως την κεφαλή του Γ. Μουζάλα επί πίνακι για το λεκτικό του ατόπημα να αναφέρει ως «Μακεδονία» την ΠΓΔΜ, εμφανίστηκε σήμερα ο βουλευτής του κόμματος, Κ. Ζουράρις στην πρωινή εκπομπή του Mega.

«Η θέση μου είναι ότι ο άνθρωπος, αυτός ο ταλαίπωρος άνθρωπος που ταλαιπωρείται με χίλια τηλεφωνήματα την ημέρα από τους βρυξελλοκοπρίτες και την ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ που το ταράζουν στα αγγλικά με το Macedonia, Macedonia σε μια στιγμή, φυσικά, εκφραστικής παραδρομής του ξέφυγε, αυτό δεν είναι τίποτα τρίχες», είπε.

Όταν δε του επισημάνθηκε ότι το κόμμα το οποίο στηρίζει έχει διαφορετική γραμμή, ο κ. Ζουράρις με αφοπλιστική ειλικρίνεια τόνισε:

«Ας έχει άλλη άποψη το κόμμα, θα φαινόταν εάν ο άνθρωπος αυτός ανήκε στους εθνομηδενιστές και στα άλλα σούργελα της νατοκεμαλικής αρβύλας. Ο άνθρωπος αυτός ήταν κουρασμένος και μάλιστα οι δημοσιογράφοι μου είπαν ότι στην ομιλία του έλεγε συνεχώς Σκόπια και κάποια στιγμή του ξέφυγε. Κάτι τρέχει στα γύφτικα δηλαδή».