Την αποκάλυψη ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Γιάννης Μουζάλας αποκάλεσε τα Σκόπια με την ονομασία «Μακεδονία» έκανε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στον Real FM.

«Είναι υποκριτική η συγγνώμη του κ. Μουζάλα διότι δεν είναι η πρώτη φορά που υποπίπτει σε αυτό το πολύ σοβαρό ολίσθημα» είπε ο εκδότης των Real News και «Αγορά».

Ο κ. Χατζηνικολάου επεσήμανε ότι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής είναι ένας άνθρωπος εργατικός και με ευαισθησίες αλλ�� «δίνει την εντύπωση ότι αποφάσισε να χαράξει μόνος του πολιτική στο συγκεκριμένο θέμα».

«Εάν ήταν η πρώτη φορά που το κάνει, η συγγνώμη θα γινόταν δεκτή. Αλλά έχει γίνει το συγκεκριμένο λάθος και δημιουργεί την εντύπωση ότι γίνεται σκόπιμα» πρόσθεσε ο κ. Χατζηνικολάου, ο οποίος εν συνεχεία έπαιξε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη του κ. Μουζάλα στην εκπομπή της Κάτιας Μακρή στον Real FΜ την 4η Δεκεμβρίου του 2015.

«Δεν μπορεί κανείς να αφαιρέσει από τη Μακεδονία… από τη Μακεδονία… συγχωρέστε με γιατί χθες όλο αυτή τη λέξη ακούγαμε, από τα Σκόπια τη δυνατότητα να κλείσουν τα σύνορά τους. Εμείς αποτρέψαμε το να δοθεί οδηγία για να κλείσουν τα σύνορα» είχε πει χαρακτηριστικά ο κ. Μουζάλας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Ετοιμάζεται συνάντηση Τσίπρα-Καμμένου εντός της μέρας για το «θέμα Μουζάλα»