​Άστραψε και βρόντηξε σήμερα το πρωί ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π. Καμμένος, εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γ. Μουζάλα, ζητώντας για μια ακόμα φορά την παραίτησή του.

«Εδώ έχουμε μια κυβέρνηση συνεργασίας. Στην κυβέρνηση αυτή ο κ. Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη μας. Οφείλει να παραιτηθεί», είπε ο κ. Καμμένος στην πρωινή εκπομπή του Mega και πρόσθεσε ότι συγκάλεσε την ΚΟ των ΑΝΕΛ για να συζητηθεί το θέμα.

«Για να στηρίξουμε την κυβέρνηση εμείς πήραμε σκληρές αποφάσεις. Ο Π. Σγουρίδης παραιτήθηκε μόνος του. Ο Δημήτρης Καμμένος παραιτήθηκε για να διευκολύνει την κυβέρνηση για ένα tweet. Ο Παύλος Χαϊκάλης αποκλείστηκε από στις λίστες παρότι ξέραμε ότι έχει δίκιο. Ο κ. Μουζάλας οφείλει να παραιτηθεί έχοντας παραδεχθεί ότι έκανε σφάλμα. Στην πολιτική και τη ζωή όσοι κάνουν γκάφες τις πληρώνουν. Δεν μπορεί να φεύγει ο πρωθυπουργός για να πάει στην Ευρώπη και να έχουμε τέτοιου είδους δηλώσεις που είναι εθνικά επιζήμιες. Ο κ. Μουζάλας πριν ένα μήνα έκανε εκτίμηση για 150.000 πρόσφυγες, δεν γίνεται τέτοια λάθη να τα καταπίνουμε όταν θίγουν εθνικά ευαίσθητα θέματα. Ό,τι συγγνώμη και να ζητήσει ο κ. Μουζάλας θα παίζει ένα βίντεο που θα δείχνει υπουργό της Κυβέρνησης να αποκαλεί την ΠΓΔΜ "Μακεδονία"» είπε ο κ. Καμμένος.

Πρόσθεσε τέλος ότι επικοινώνησε με τον Α. Τσίπρα για το θέμα και ότι ο πρωθυπουργός δεν γνώριζε για τις δηλώσεις Μουζάλα.

«Δεν είχε ιδέα ο άνθρωπος. Εγώ ενημέρωσα τον Τσίπρα για τη δήλωση Μουζάλα. Του είπα εγώ ζητώ την παραίτηση του κ. Μουζάλα. Εγώ δεν πρόκειται να κάνω πίσω στηρίζοντας έναν υπουργό που έκανε αυτό το έγκλημα. Αυτό που είπε χθες αποτελεί τεράστια εθνική ζημιά», τόνισε και κατέληξε:

«Δεν πρόκειται να κάνω πίσω στηρίζοντας έναν υπουργό, ο οποίος έχει κάνει αυτό το τραγικό έγκλημα. Στην κυβέρνηση αυτή ο κύριος Μουζάλας δεν έχει την εμπιστοσύνη μας».

Διαβάστε επίσης:

«Θύελλα» στην κυβέρνηση με τον Μουζάλα – Ζητά την παραίτησή του ακόμα και ο Καμμένος

Και δεύτερη ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον Μουζάλα μέσα σε λίγες ώρες – ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ

«Μουζάλα παραιτήσου ΤΩΡΑ» - Λένε Έλληνες της Αμερικής

ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ-Ο Καμμένος ζήτησε την παραίτηση του Μουζάλα

ΣΕΙΣΜΟΣ-Ο Μουζάλας αποκάλεσε "Μακεδονία" τα Σκόπια και μετά ζήτησε συγγνώμη-ΝΔ:Παραιτήσου