Αν μη τι άλλο, είναι αντισυμβατικός!

Ο λόγος για τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος πήγε ως ομιλητής σε εκδήλωση της ΔΑΠ!

c01.jpg
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών φόρεσε το κλασικό δερμάτινο μπουφάν του, πήρε τη μοτοσικλέτα του (αυτή που χρησιμοποιούσε για να πηγαίνει και στο Μέγαρο Μαξίμου όταν ήταν υπουργός) και πήγε στον Βοτανικό καθώς ήταν καλεσμένος στο ετήσιο συνέδριο της ΔΑΠ της ΑΣΟΕΕ.

Όπως παραδέχθηκε ο ίδιος, δεν σκέφτηκε ούτε λεπτό να πει «ΟΧΙ», αναγνωρίζοντας τον πολιτικό πολιτισμό της «γαλάζιας» παράταξης.

c02.jpg
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Βαρουφάκης έδειξε να αυτοσαρκάζεται τόσο για κάπ��ιες από τις απόψεις του όσο και για περιστατικά στα οποία έχει συμμετέχει ο ίδιος, ενώ ένα μεγάλο κομμάτι της ομιλίας του έμοιαζε με απολογία για τις κατηγορίες που του αποδίδονται για τη χρησιμοποίηση της θεωρίας των παιγνίων στη διαπραγμάτευση.

image1 (1).jpg
Ο κ. Βαρουφάκης, πάντως, διευκρίνισε ότι δεν χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη θεωρία στη διαπραγμάτευση και τόνισε πως όποιος χρησιμοποιεί τα παιγνία στην προσωπική και την επαγγελματική του ζωή «είναι επικίνδυνος».

Ο πρώην υπουργός Οικονομικών προσέλκυσε εκατοντάδες φοιτητές της ΑΣΟΕΕ στον πολυχώρο της «Αθηναΐδος», ενώ μετά την ομιλία του κάθισε για αρκετή ώρα με φοιτητές έξω από τον πολυχώρο σχηματίζοντας ένα τεράστιο πηγαδάκι. Βασικό θέμα συζήτησης (τι άλλο;) το παρασκήνιο και ο ρόλος του στην ταραχώδη διαπραγμάτευση του 2015.

image1.jpg