​Μετά την κατάληψη των γραφείων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα, μέλη της Λαϊκής Ενότητας ανάμεσά τους και οι πρώην βουλευτές, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Δημήτρης Στρατούλης και Ραχήλ Μακρή έφτασαν το απόγευμα της Πέμπτης στο ξενοδοχείο, όπου γίνονται οι διαπραγματεύσεις των υπουργών με τους Θεσμούς και ...μπλόκαραν την είσοδο.

Με αυτό τον τρόπο η Λαϊκή Ενότητα θέλησε να διαμαρτυρηθεί για τις διαπραγματεύσεις, που είναι σε εξέλιξη με το κουαρτέτο, τα μέλη του οποίου διαμένουν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

«Η σημερινή αγωνιστική διαμαρτυρία μας στέλνει παντού ένα μεγάλο μήνυμα. Να φύγει αμέσως από την Ελλάδα η τροϊκανή χούντα. Να πέσει και να συντριβεί η κυβέρνηση των μνημονίων, η κυβέρνηση των μνημονιακών υπαλλήλων και να φύγει και να συντριβεί όλο το μνημονιακό μπλοκ. Η Ελλάδα χρειάζεται μια μεγάλη δημοκρατική ανατροπή και μια νέα δημοκρατική αντιμνημονιακή πορεία για να πάρει ανάσα, για να πάρει ανάσα η νεολαία, να έχει ελπίδα και προοπτική ο τόπος», δήλωσε ο Λαφαζάνης, ενώ σχετική ανάρτηση έκανε στο Facebook και ο Στρατούλης.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν το σύνθημα:«Quartetto Go Home – Κάτω η μνημονιακή κυβέρνηση» και στον χώρο υπήρχαν πανό με συνθήματα, όπως «μια νύχτα μαγική σα�� την Αργεντινή θα δούμε στο ελικόπτερο Αλέξη ποιος θα μπει», ενώ η κα Μακρή μιλώντας σε δημοσιογράφους εξέφρασε την επιθυμία της να συναντήσει τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, αλλά και τους εκπροσώπους των δανειστών.

BINTEO Live E - Δείτε επάνω ΦΩΤΟ