​Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το «Καρανίκας Gate», καθώς όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα Δημοκρατία, εκτός από τον Νίκο Καρανίκα, αδιόριστο εκπαιδευτικό, σερβιτόρο, θαυμαστή της Ελένης Μενεγάκη και κολλητό του Α. Τσίπρα, ο οποίος είναι πλέον σύμβουλος του πρωθυπουργού, στο Δημόσιο έχει διοριστεί και η αδελφή του.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα, πολύ πριν από το διορισμό του Ν. Καρανίκα, είχε διοριστεί στη θέση της γραμματέως του προέδρου του ΟΛΘ, η αδελφή του Ξανθίππη, η οποία ήταν και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα η Ξανθίππη Καρανίκα επιλέχτηκε από τον πρώην πρόεδρο του ΟΛΘ και νυν γενικό γραμματέα του υπουργείου Παιδείας, Γ. Παντή, όταν εκείνος αναζητούσε γραμματέα για τις νέες του αρμοδιότητες στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Ο διορισμός έγινε τον περασμένο Μάιο και λίγο αργότερα ο Γ. Παντής αποχώρησε από τη θέση του προέδρου του ΟΛΘ για να μεταφερθεί στο υπουργείο Παιδείας, και ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί ο αντικαταστάτης του.

Πάντως, ο μισθός της δεν πλησιάζει καν τον μισθό του αδελφού της, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα μεικτά φτάνει τα 586 ευρώ, ενώ καθαρά κυμαίνεται στα 540 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η Ξανθίππη Καρανίκα είχε εκλεγεί βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ τον Μάιο του 2012.

Αυτό όμως που μονοπωλεί το ενδιαφέρον στα social media είναι η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα πριν από 14 μήνες σε δημοσιογράφο της ΑΥΓΗΣ ότι θα πατάξει το κομματικό κράτος... Ο δημοσιογράφος, ο οποίος έκανε τις ερωτήσεις διορίστηκε στο Γραφείο Τύπου της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού, και μάλιστα με απόφαση και υπογραφή του κυρίου Τσίπρα!

Δείτε επίσης:

Δίνει SHOW o Καρανίκας! «Τι θα πει αξιοκρατία; Σαφώς και μου αρέσει η Μενεγάκη»

«Έργο τέχνης η 11η Σεπτεμβρίου». Τάδε έφη ο νέος σύμβουλος του πρωθυπουργού

Ανυπότακτος για την πατρίδα, αλλά υποτάχθηκε στη… Μενεγάκη ο νέος σύμβουλος του Τσίπρα