Σε σκληρή μεταμεσονύχτια κόντρα επιδόθηκαν οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Με αφορμή τα tweets του Ντόναλντ Τουσκ για τα κλειστά σύνορα, ο Γιώργος Κουμουτσάκος έκανε λόγο για μείζον θέμα που πρέπει να απαντηθεί.

«Αν το Μαξίμου δεν διαψεύσει άμεσα τις δηλώσεις Τουσκ ��ερί απόφασης των "28" για κλειστά σύνορα, υπάρχει μείζον θέμα για τον κ.Τσίπρα» έγραψε και πρόσθεσε: «Το ερώτημα είναι ένα: Έδωσε ναι ή όχι τη συγκατάθεσή της η Ελλάδα για κλειστά σύνορα όπως δηλώνει ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου;».

κουμου2.jpg

Μετά και την απάντηση του πρωθυπουργού στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο κ. Κουμουτσάκος επανήλθε κάνοντας λόγο για «γριφώδη tweets».

«Τα γριφώδη τουίτ του πρωθυπουργού δεν συνιστούν διάψευση του Τουσκ. Για κάτι τόσο σοβαρό υπάρχει μια απάντηση: "��ιαψεύδουμε τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου"» σημείωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ και πρόσθεσε: «Γιατί ο πρωθυπουργός "κρυβόταν" τόσες ώρες και εμφανίστηκε μετά από πίεση της ΝΔ; Περιμένουμε ρητή διάψευση του κ. Τουσκ από το Μαξίμου».

κουμου.jpg
Στο σημείο αυτό παρενέβη η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη, η οποία ρώτησε τον κ. Κουμουτσάκο αν έχει δυσκολίες στην… κατανόηση και τον κατηγόρησε ότι πάει κόντρα στις εθνικές θέσεις.

«Καλά που υπάρχει και ο κ. Κουμουτσάκος και μαθαίνουμε ποιές είναι οι αποφάσεις των Συμβουλίων Κορυφής. Τα συμπεράσματα της Συνόδου είναι αναρτημένα στο Διαδίκτυο -��ου τόσο συχνά χρησιμοποιεί ο κ. Κουμουτσάκος- και μπορεί να τα διαβάσει αντί να χρησιμοποιεί το twitter, κάθε φορά που θέλει να πάει κόντρα στις εθνικές θέσεις. Θα διαψευστεί για άλλη μία φορά. Αν δυσκολεύεται στην κατανόηση της κοινής δήλωσης ο κ.Κουμουτσάκος, πολύ ευχαρίστως να ζητήσει διευκρίνιση. Μη σπαταλά το χρόνο του με γρίφους» έγραψε η κυβερνητική εκπρόσωπος.

γερο.jpg
Η τελική απάντηση του κ. Κουμουτσάκου ήρθε αμέσως μετά, με τον ίδιο να συγκρίνει τις δηλώσεις Τουσκ και Τσίπρα και να αναρωτιέται «ποιος από τους δύο αντιλαμβάνεται σωστά τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής» και «που είναι η αλήθεια και που το ψέμα».

κουμου3.jpg