​Απίστευτος καυγάς ξέσπασε σήμερα στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ ανάμεσα στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Α. Γεωργιάδη και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Κυρίτση.

Αφορμή για τον καυγά ήταν η δήλωση του Α. Γεωργιάδη, ότι ο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έκλεισε την Αμυγδαλέζα και τώρα θα ανοίξει πολύ περισσότερες.

«Κύριε Κυρίτση εσείς προσωπικά ψηφίσατε Μνημόνιο, κι εσείς προσωπικά ανοίγετε Αμυγδαλέζες. Μας κάνετε υποδείξεις εσείς αν καταλαβαίνουμε ή όχι; Ξέρετε τι έχετε πει εσείς ο ίδιος για το Μνημόνιο και την Αμυγδαλέζα; Κανονικά άνθρωποι που έχουν στοιχειώδη πολιτική ευθιξία θα είχαν φύγει τώ��α από την κυβέρνηση μόνοι τους. Θα έλεγαν ότι “εμείς δεν μπορούμε να εφαρμόσουμε Μνημόνια και να ανοίγουμε Αμυγδαλέζες”. Ξέρετε η βουλευτής η κυρία Κατριβάνου τι έχει πει στη Βουλή για την Αμυγδαλέζα; Τώρα που θα ψηφίσει η κυρία Κατριβάνου 25 Αμυγδαλέζες τι θα πει; Αφήστε τις υποδείξεις σε μας», είπε ο Α. Γεωργιάδης για να του απαντήσει ο Γ. Κυρίτσης:

«Εσείς σκοτώνατε ανθρώπους στην Αμυγδαλέζα. Η δική σας κυβέρνηση».

Τότε έξαλλος ο Α. Γεωργιάδης του είπε:

«Η ελληνική αστυνομία σκότωνε ανθρώπους; Πάρτε το πίσω. Δεν ντρέπεσαι καθόλου; Τα έχετε κάνει θάλασσα και βγαίνετε και μιλάτε; Τα έχετε καταστρέψει όλα».

«Οι συνθήκες οι οποίες επιβάλατε σκότωναν ανθρώπους. Η αστυνομία, η οποία έβγαινε και έλεγε δημο��ίως κάντε τους τη ζωή δύσκολη», αντάπαντησε ο κ. Κυρίτσης και ο Α. Γεωργιάδης κατέληξε:

«Ωραία, ο εκπρόσωπος του κυβερνόντος κόμματος λέει πως η ελληνική αστυνομία σκότωνε ανθρώπους. Συγχαρητήρια γι’ αυτούς που σας ψήφισαν».