​Για παρεμβάσεις στο έργο της, από τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, κάνει λόγο η εισαγγελέας Εφετών Γεωργία Τσατάνη, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας το Βήμα.

Πρόκειται για την εισαγγελέα που χειρίστηκε την υπόθεση Βγενόπουλου και εναντίον της οποίας ζητήθηκε πειθαρχική έρευνα από την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, λίγες μέρες μετά την απόφασή της να θέσει την υπόθεση στο αρχείο.

Στην αναφορά της, μέρος της οποίας δημοσιεύει το Βήμα, η κυρία Τσατάνη φωτογραφίζει τον κύριο Παπαγγελόπουλο -πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα- ότι βρίσκεται πίσω από την πειθαρχική έρ��υνα εναντίον της.

Μάλιστα, κάνει λόγο για συνάντηση που είχαν τον περασμένο Νοέμβριο, κατά την οποία ο υπουργός της ζήτησε να επιστρέψει τη δικογραφία στην εισαγγελέα Διαφθοράς. Απειλώντας -σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της κυρίας Τσατάνη- ότι αν δεν το πράξει «δεν θα κάνει Χριστούγεννα»-όπως αναφέρει επί λέξει η εισαγγελέας.

Ο κύριος Παπαγγελόπουλος σε απάντησή του τονίζει: «Η κυρία Τσατάνη παραδέχεται στην ανακοίνωση της ότι με επισκέφθηκε στο γραφείο μου, με δική της πρωτοβουλία. Εντυπωσιακά αστείο είναι ότι σαν αιτία επικαλείται της επίσκεψης της δηλώσεις που δεν είχα κάνει ακόμα, αλλά έκανα 15 μέρες μετά τη συνάντηση μας. Η αλήθεια είναι ότι με επισκέφθηκε για την συμβουλεύσω και να τη βοηθήσω».

Ο αναπληρωτής υπουργ��ς καταλήγει: «Η διαπλοκή ψυχορραγεί και παραληρεί. Λίγο πριν το τέλος του παιχνιδιού για αυτήν παίζει τα ρέστα της».