​Σε μια αήθη επίθεση εναντίον του βουλευτή τη ΝΔ και πρώην υπουργού Δικαιοσύνης, Χ. Αθανασίου προχώρησε σήμερα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρ. Παππάς, κατά τη διάρκεια ενός πρωτοφανούς παραληρήματος στη Βουλή.

Αφορμή για να τα βάλει με τον πρώην υπουργό και τη Δικαιοσύνη εν γένει ήταν μια αναφορά σε αυτή, που έκανε το χρυσαυγίτη βουλευτή να πάρει φωτιά.

«Είμαι Βουλευτής Επικρατείας και δεν μπορώ να πάω σπίτι μου στα Ιωάννινα, μιλάμε για ανεξάρτητη δικαιοσύνη; Η δικαιοσύνη θυμίζει τραβεστί, μετά από έναν καλλωπισμό και μια παρθενορραφή πάει και παριστάνει την οσία παρθένα. Να έρθετε κι εσείς Μπάμπη, ως πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, θα σου φτιάξω φάκελο, με τα προβλήματα που έχεις και με το πόθεν έσχες και με τα δανεικά έχεις προβλήματα, και με τα χαρτιά που πας και παίζεις και πίνεις έχεις προβλήματα, στα λέω για να μαζευτείς Μπάμπη. Έτρεχες στους διαδρόμους και μου ζήταγες συγγνώμη και μου έλεγες δεν φταίω εγώ, ξέρω ότι είσαι αθώος. Συγγνώμη να πεις στο γιο μου ρε, που έκατσα ενάμισι χρόνο φυλακή, λαμόγιο. Τα ξέρουμε όλα έχουμε ανθρώπους παντού, και συνακροάσεις», είπε μεταξύ άλλων ο Χ. Παππάς.

athanasiou2312014.jpg

Η απάντηση από τον κ. Αθανασίου ήρθε αμέσως:

«Δεν σας έβαλε κανείς υπουργός φυλακή, δεν σας έκανε κανένας σκευωρία, αφήστε τα Μπάμπη και τις γλειψούρες, αφήστε τη Νέα Δημοκρατία και τον Σαμαρά. Έχουμε ολοκληρωτικό καθεστώς εδώ νομίζετε»;

Τότε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αποχώρησε από την αίθουσα και ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης είπε:

«Αήθης η επίθεση Παππά, λυπάμαι που έφυγε, είναι ανεύθυνος άνθρωπος, η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη δεν επηρεάζεται, δεν έχει δουλειά ο υπουργός Δικαιοσύνης και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου. Να είναι πιο προσεκτικός στο κοινοβούλιο».