​Μπορεί ο Ερμής να μην είναι ανάδρομος, ωστόσο οι δύο εκλείψεις του Μαρτίου πυροδοτούν κόντρες, μίση, πάθη και …. παρεξηγήσεις και στην TV! Κάτι τέτοιο συνέβη το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, όταν ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής Δημήτρης Καμπουράκης έκανε μια διευκρίνηση στη δήλωση του Νίκου Μανιού- σχετικά με την ένταση που δημιουργήθηκε νωρίτερα σήμερα έξω από το υπουργείο Οικονομικών- που προηγήθηκε.

«Για το επεισόδιο δεν ξέρω, δεν έχω εικόνα. Είμαι κατά της βίας, κατά ��ων διαδηλωτών, κατά των διαμαρτυρομένων», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, με τον κ.Καμπουράκη να σημειώνει αμέσως μετά «Είστε κατά της βίας επί των διαδηλωτών,αυτό λέτε; όχι ,κατά των διαδηλωτών;».

Η παρέμβαση του δημοσιογράφου εκνεύρισε τον κ.Μανιό, ο οποίος είπε «αυτό καταλάβατε κύριε Καμπουράκη; Αν είναι έτσι, σηκώνομαι και φεύγω, μπορείτε να μιλήσετε μόνοι σας, όπως σας αρέσει! Το είπε (σσ ο Καμπουράκης) για να προκαλέσει παρεξήγηση. Βάλτε το βίντεο, να το ξανακούσω, αλλιώς θα φύγω».

Χάρη στην "πυροσβεστική" παρέμβαση του έταιρου παρουσιαστή Γ.Οικονομέα, το θέμα δεν έλαβε μεγαλύτερη έκταση και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε τις δηλώσεις του!

ΒΙΝΤΕΟ MEGA