Σατανικές σκέψεις καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα ο Βασίλης Λεβέντης σχετικά με το προσφυγικό!

«Η σατανική σκέψη του Τσίπρα είναι να δώσει το προσφυγικό για να κερδίσει 2 με 3 μήνες στην αξ��ολόγηση» είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, τονίζοντας πως ο πρωθυπουργός «αισθάνεται ότι χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του».

Αναφερόμενος στο συμβούλιο των αρχηγών της Παρασκευής, ο κ. Λεβέντης ξεκαθάρισε πως «αν επιμείνει ο κ. Τσίπρας να συζητήσουμε μόνο το προσφυγικό, εγώ θα του πω “είναι σαν να είμαι απών στη συζήτηση"».

O κ. Λέβεντης επανέλαβε ότι χρειάζεται ο��κουμενική κυβέρνηση και τόνισε πως «κάθε πρωθυπουργός μέχρι να πάρει τη μεγάλη απόφαση να παραιτηθεί, δυσκολεύεται». «Η χώρα χρειάζεται έναν Ευρωπαίο πρωθυπουργό γιατί δεν τραβάει το άρμα με τον κ. Τσίπρα» πρόσθεσε.

Ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε «τρελούς» όσους ζητούν νέες εκλογές, ενώ αναφέρθηκε και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας πως θα πρέπει να συμφωνήσει σε οικουμενική κυβέρνηση και υποστηρίζοντας πως αν πάμε σε πρόωρες εκλογές «θα κάψει το χαρτί του διότι απλά θα κληθεί να κόψει τις συντάξεις αντί για τον Τσίπρα».

Αναφερόμενος, τέλος, στο θέμα των συντάξεων, διερωτήθηκε γιατί παίρνουν ακόμα μεγάλες συντάξεις 900 πρώην βουλευτές και πρόσθεσε: «Θα ήταν πιο έντιμο για τον κ. Τσίπρα να πει στους πολίτες ότι πρέπει να περικοπούν οι συντάξεις κατά 20% και όχι να τους κοροϊδεύει».