​Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, απαντώντας στις αιχμές που άφησε ο πρωθυπουργός κατά τη συνέντευξή του, στην εκπομπή του Star Channel «στον ενικό».

Σχολιάζοντας την δήλωση του πρωθυπουργού πως «η κα Γεννηματά πηγαίνει αγκαζέ με τη δεξιά», η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης μιλώντας στο "CretaTv", τόνισε ότι ο κ.Τσίπρας είναι εκείνος που... επέλεξε να δύο φορές να κυβερνήσει με ένα ακροδεξιό κόμμα, υλοποιώντας σκληρές δεξιές πολιτικές, λέγοντας με νόημα πως «γύρισε ο γάιδαρος και είπε τον πετεινό... κεφάλα».

Όπως αναλυτικά μεταδώσαμε την Δε��τέρα στο star.gr, ο κ Τσίπρας αναφερόμενος στις πιέσεις που δέχεται για σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης δήλωσε χαρακτηριστικά «καταλαβαίνω γιατί ο κ.Λεβέντης μιλάει για οικουμενική κυβέρνηση. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί το λέει αυτό η κα Γεννηματά. Και είναι το πρώτο σοσιαλδημοκρατικό κόμμα στην Ευρώπη που ζητάει να συγκυβερνήσει αγκαζέ με την δεξιά. Ο λαός απεφάνθη πριν από πέντε μήνες. Εμπιστεύτηκε συγκεκριμένα κόμματα. Η ανακίνηση αυτής της συζήτησης, με κάνει να νομίζω ότι ορισμένοι εύχονται να έρθουν τα χειρότερα, ώστε να ξανακαταλάβουν την εξουσία. Ο λαός θέλει σταθερότητα και θέλει να δώσει ευκαιρία σε κόμματα τα οποία δεν έχουν κυβερνήσει μέχρι τώρα να φτάσουν στο τέλος της τετραετίας. Και να κριθούν τότε».

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ