Κακήν κακώς πέταξε συνεργείο του BBC έξω από το γραφείο του o Ηλίας Κασιδιάρης, όταν η αγγλίδα δημοσιογράφος αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία».

Στο βίντεο που βλέπετε, η αγγλίδα δημοσιογράφος έχει ήδη χρησιμοποιήσει τον όρο «Μακεδονία» και ο κ. Κασιδιάρης λέει εκνευρισμένος: «Όχι Macedonia και ιστορίες τώρα στη Χρυσή Αυγή».

Εκείνη τη στιγμή, μια γυναίκα από το συνεργείο του BBC ρωτά τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής εάν είναι παράνομο να αποκαλεί κανείς «Μακεδονία» τα Σκόπια, με τον κ. Κασιδιάρη να απαντά: «Είναι παράνομο να αποκαλείτε “Μακεδονία” αυτό το κράτος στην Ελλάδα. Η Μακεδονία είναι μια περιοχή της πατρίδας μας».

Αφού ζήτησε από τον κάμεραμαν να σταματήσει να παίρνει βίντεο, ο κ. Κασιδιάρης είπε πως αυτό που κάνει το συνεργείο του BBC είναι σόου «και πρέπει να σταματήσετε».

«Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υλικό αλλά παρακαλώ βγείτε έξω» είπε και έδιωξε το συνεργείο του BBC από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

«Είχε προηγηθεί ο εκνευρισμός και η αμηχανία των άγγλων, όταν ο βουλευτής μας τόνισε πώς οι λαθρομετανάστες πρέπει να πάνε στην Αγγλία και στις ΗΠΑ, που είναι συνυπεύθυνες για τους πολέμους σε Συρία και Αφγανιστάν» επισημαίνει η Χρυσή Αυγή στην ιστοσελίδα της αναφορικά με το γεγονός.

Παράλληλα, χαρακτηρίζοντας «κακεντρεχή» τη ρεπόρτερ Στέισι Ντούλεϊ που «δεν κρατήθηκε και επέδειξε τα ανθελληνικά αισθήματα του προπαγανδιστικού κυκλώματος του BBC», η Χρυσή Αυγή σημειώνει πως ο κ. Κασιδιάρης της έδωσε «την πρέπουσα απάντηση».