​Την επιθετική του ρητορική προσωπικά εναντίον του Α. Τσίπρα, συνέχισε σήμερα ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Α. Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, μετά από το πατιρντί που σημειώθηκε χθες στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών με την αποχώρηση του υφυπουργού Εξωτερικών, Γ. Αμανατίδη.

«Δεν εξύβρισα σε προσωπικό επίπεδο τον κύριο Τσίπρα, αλλά ως Πρωθυπουργό. Θα μπορούσα να πω ακόμα περισσότερα», είπε και πρόσθεσε πως από τα κρυφά ραντεβού που είχε με τον κ. Ψυχάρη, αποδεικνύεται πως ο Α. Τσίπρας έκανε σχεδόν τα πάντα για να πάρει στα χέρια του την εξουσία.

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, κάλεσε ακόμα την κυβερνητική εκπρόσωπο, Ο. Γεροβασίλη να απαντήσει γιατί ο πρωθυπουργός επέλεγε κρυφά ραντεβού με τον κ. Ψυχάρη και με ποιους άλλους έχει κάνει αν��λογα ραντεβού.

Αναφερόμενος τέλος στο προσφυγικό, υπογράμμισε πως η ΝΔ είναι υπέρ της δημιουργίας κέντρων κλειστού τύπου και όχι ανοιχτού και τόνισε ότι αν δεν ανακοπούν οι μεταναστευτικές ροές τα σύνορα θα κλείσουν αργά ή γρήγορα, αφού ούτε καν η Γαλλία δεν δέχεται, όπως είπε, να πάρει πάνω από 30.000 πρόσφυγες.