​Στο συνέδριο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ μίλησε το μεσημέρι του Σαββάτου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είμαστε όλοι μαζί στο μεγάλο μεταρρυθμιστικό κύμα που πρέπει να αλλάξει την ελληνική κοινωνία. Είμαστε μαζί στην ιδία πλευρά του τραπεζιού και στον ευρωπαϊκό δρόμο των μεταρρυθμίσεων», είπε ο κ.Μητσοτάκης, στον χαιρετισμό του.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης πραγματοποίησε, ουσιαστικά ένα ακόμη άνοιγμα προς το «ευρωπαϊκό μέτωπο», καθώς επισήμανε ότι η ΝΔ, το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ κράτησαν την χώρα στην Ευρώπη το περασμένο καλοκαίρι, ενώ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ λέγοντας ότι «έχουμε την πιο ιδεοληπτική κυβέρνηση των μεταπολιτευτικών χρόνων».

Στο Συνέδριο του Ποταμιού, ο κ.Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι την ώρα που η κυβέρνηση ζητάει την ανάγκη για συναίνεση στο προσφυγικό, ανασύρει την σκανδαλολογία.

«Ο κ.Τσίπρας είναι πιο παλιός και απ'τους παλιούς», επανέλαβε ο κ.Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ευχήθηκε στο Ποτάμι να συνεχίσει τη θετική του πορεία, σημειώνοντας υπαινικτικά ότι «τα ποτάμια ενίοτε μεταβάλλουν την κοίτη τους, αρκεί να μην στερεύουν».

Όταν ρώτησαν τον εκπρόσωπο της Ν.Δ. κ. Γ. Κουμουτσάκο για το άνοιγμα του κ.Μητσοτάκη στο ΠΟΤΑΜΙ, εκείνος ξεκαθάρισε ότι «είναι με πολιτικούς όρους και όχι με όρους μεταγραφολογίας».