Λίγα 24ωρα μετά τα επεισόδια με αγρότες της περιφέρειας του, ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σιμορέλης, έγινε στόχος, αφού άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια έξω από το σπίτι στο χωριό Μουριά.

Από την έκρηξη δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός, ούτε υλικές ζημιές, ενώ την επίθεση ερευνά η ασφάλεια των Τρικάλων.

Η εμπρηστική επίθεση συνέβη λίγες ώρες μετά την δήλωση του κ.Σιμορέλη προς τους αγρότες «ξέρετε που μένω, ξέρετε που θα με βρείτε, ελάτε να με δείρετε, αν νομίζετε ότι έτσι θα λύσετε τα προβλήματα σας».

Το πόσο συνδέονται ή όχι τα παραπάνω γεγονότα, θα το διαλευκάνει η ΕΛΑΣ.

Ο ίδιος πάντως ο κ.Σιμορέλης σε δήλωση του, εξέφρασε την πεποίθηση ότι «η επίθεση θα καταδικαστεί από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο», στέλνοντας το μήνυμα ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται από πρακτικές του υποκόσμου».

Η ανακοίνωση του κ.Σιμορέλη

«Χτες το βράδυ, στο σπίτι μου στη Μουριά Τρικάλων, δέχτηκα επίθεση από αγνώστους με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό/γκαζάκια.

Είμαι σίγουρος πως η ενέργεια αυτή καταδικάζεται από σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο και την δημοκρατική κοινωνία των Τρικάλων, γιατί πολύ απλά παραπέμπει σε άλλες σκοτεινές εποχές.

Να γνωρίζουν καλά όλοι, ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται από πρακτικές του υποκόσμου.

Οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α είμαστε μέσα στις τοπικές μας κοινωνίες, δίπλα στους πολίτες, δεν κρυφτήκαμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε ούτε και τώρα.

Χρήστος Σιμορέλης

Βουλευτής Τρικάλων με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α»

Δείτε επίσης:

Συριζαίοι έριξαν πόρτα σε αγρότες και εκείνοι έκαναν ΝΤΟΥ με ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ-«Αλήτες,μ@λ@κες»